• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

08.11.2019

08:19

AMERIČKI MILIJARDER STAJE NA CRTU TRAMPU?! BLUMBERG razmišlja da uđe u trku za predsednika SAD!

Vesti

AMERIČKI MILIJARDER STAJE NA CRTU TRAMPU?! BLUMBERG razmišlja da uđe u trku za predsednika SAD!

Podeli vest

Američki milijarder, poznati biznismen, političar, pisac i filantrop Majkl Blumberg ponovo razmišlja da se uključi u predsedničku trku naredne godine, razočaran svim glavnim kandidatima Demokratske stranke, saznaje Njujork post iz neimenovanih izvora

"Blumberg misli da je Džo Bajden slab, a da Berni Sanders i Elizabet Voren ne mogu da pobede", rekao je izvor upoznat s promenom pravca razmišljanja bivšeg gradonačelnika Njujorka u tri mandata, koji je pre nekoliko meseci izrazio nezainteresovanost da bude kandidat.

Drugi izvor je naveo da će Blumberg brzo doneti odluku, dok treći izvor očekuje da odluka bude doneta u roku od nekoliko dana.

Post navodi da Blumberg veruje da se dinamika trke za kandidata demokrata promenila i da umereni glavni kandidat Bajden posrće, dok Vorenova, koja se protivi korporacijama, dobija na ubrzanju.

TRAMP OZBILJNO UDAREN PO DŽEPU! Zlouptreba humanitarne fondacije nije prošla nekažnjeno!

"Tramp će ponovo biti izabran ako Elizabet Voren bude kandidat demokrata, To demokrate ne žele. Zato je Blumberg ohrabren da ponovo razmisli i uključi se u trku", rekao je izvor njujorškog lista.

Izvori lista saglasni su u tome da Blumberg ima dovoljno sredstava i spreman tim da se uključi u kampanju ovako kasno, s obzirom na to da demokrate biraju svog kandidata za predsedničke izbore 3. februara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija