• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

08.11.2019

12:46 >> 13:00

RUSI DALI MAKRONU GENIJALAN ODGOVOR na tvrdnje da je NATO U STANJU MOŽDANE SMRTI

Vesti

RUSI DALI MAKRONU GENIJALAN ODGOVOR na tvrdnje da je NATO U STANJU MOŽDANE SMRTI

Podeli vest

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov prokomentarisao je izjavu predsednika Francuske Emanuela Makrona da je NATO u stanju moždane smrti, rekavši "nismo mi patolozi da možemo da odlučujemo o tome"

"Koji delovi tela Alijanse se nalaze u živom, a koji u mrtvom stanju - nismo mi patolozi da tako nešto procenjujemo", rekao je Peskov.

Prema njegovim rečima, NATO je originalno formiran kao instrument konfrontacije, pa čak i agresije, zbog čega Rusija nije sklona preuveličavanju uloge Alijanse kada je reč o osiguravanju stabilnosti i bezbednosti.

MAKRON OTKRIO: Rusija sprema TRI SCENARIJA!

NATO DOŽIVEO MOŽDANU SMRT, EVROPA NA RUBU PROPASTI! Makron poslao DRAMATIČNO UPOZORENJE!

Peskov je prokomentarisao i Makronovu izjavu po pitanju tri scenarija za razvoj Rusije, te je naglasio da u njoj postoje elementi koje Moskva koristi prilikom saradnje sa drugim državama.

Podsetimo, francuski predsednik Emanuel Makron ocenio je u intervjuu za britanski Ekonomist da je NATO na samrti, a da se Evropa nalazi na ivici ponora.

BOSNA ĆE VAS DIĆI U VAZDUH, SMESTILI SU TEMPIRANU BOMBU TIK UZ VAŠE GRANICE! Makron upozorio Hrvatsku!

Takođe je upozorio članice EU da se više ne mogu osloniti na Sjedinjene Američke Države, odnosno da se od Vašingtona više ne može očekivati da će stati u odbranu zemalja-članica NATO-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

A od koga to Amerikanci * treba da brane ovu Evropu... Ko ce to napasti Evropu... Rusija sigurno ne...! Barem dok ima nafte i gasa u Sibiru, a to je narednih 200 godina...Pa zasto su samo prema Rusiji okrenute NATO cevi...

zoki

pre 4 godine

Lalo , Lalo ! Plase narod u Evropi da ce Rusi da ih napadnu pa im prodavaju oruzje i koje im treba i netreba . A generali samo trljaju ruke i broje pare od provizije i kupuju sve kao da im treba .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija