• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

09.11.2019

12:36

ASAD NOKAUTIRAO EVROPU! Licemeri, što se bojite izbeglica kad direktno PODRŽAVATE TERORIZAM?!

Vesti

ASAD NOKAUTIRAO EVROPU! Licemeri, što se bojite izbeglica kad direktno PODRŽAVATE TERORIZAM?!

Podeli vest

Predsednik Sirije Bašar el Asad optužio je Evropu zbog podrške terorizma, kao i zbog straha od izbeglica, a stavove Brisela ocenio je kao licemerne

Asad je podsetio da je tokom sirijskog konflikta iz Sirije u Tursku pobeglo nekoliko miliona ljudi, među kojima je mogao biti i veliki broj ekstremista.

„Evropa se, s jedne strane, plaši predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, a sa druge im je potreban, kako te izbeglice ne bi krenule dalje ka Zapadu“, istakao je sirijski predsednik.

(VIDEO) SIRIJCI ZAUZELI NAFTNA POLJA KOJA JE TRAMP OZNAČIO KAO "AMERIČKO VLASNIŠTVO"! Vašington preti "neviđenom silom"

Asad je naveo i da je najopsanija stvar to što Evropa podržava terorizam u Siriji.

„To je licemerno - kako možete da se plašite tih miliona izbeglica ako ujedno direktno podržavate teroriste?“, zapitao se on.

Nešto ranije je sirijski lider kritikovao Tursku i predsednika Redžepa Tajipa Erdogana da njegova zemlja vrši zločinačku agresiju nad Sirijom, da vojna operacija predstavlja sramnu invaziju i neprikriveni napad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crna ovca

pre 4 godine

Sa druge strane niko a on ih nije nokautirao nego ih usrao

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija