• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.11.2019

21:36

BORISU JE BAŠ TEŠKO! Neće da mu dostave TAJLANDSKU HRANU u Dauning strit, pa mora SAM DA KUVA!

Vesti

BORISU JE BAŠ TEŠKO! Neće da mu dostave TAJLANDSKU HRANU u Dauning strit, pa mora SAM DA KUVA!

Podeli vest

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da je najgora stvar koja mu se desila od kako je postao prvi čovek vlade to što niko neće da mu dostavi hranu

Džonson se požalio da je zbog velikog obezbeđenja u Dauning stritu 10 nemoguće da naruči hranu preko telefona, jer niko neće da se usudi da mu je donese na kuću.  

- Nisam mogao da verujem kada sam pre neki dan saznao da mi nije dozvoljeno da naručim tajlandski kari preko telefona i da mi ga dostave zbog bezbednosnih problema. Znate, obezbeđenje je baš jako- jadao se Džonson. 

On je u najnovijem video snimku, u okviru predizborne kampanje svoje, Konzervativne partije za glasanje zakazano za 12. decembar u Velikoj Britaniji, otkrio i da bi nedeljom uvek pre izabrao da jede ribu i pomfrit umesto pečenja, piše Dejli mejl.

Boris je priznao i da je često prinuđen da sam kuva. Često, kako je rekao, sprema šniclu i krompir i to u rerni. To "jelo", kako je istakao, vrlo dobro sprema!

Džonson, koji je preuzeo premijersku dužnost u julu, pričao je i o tome kakvu muziku voli da sluša:

- To su ili Kleš ili Rolingstonsi. Mada ovih dana uglavnom slušam Stonse

BREGZIT JE SMRZNUTI OBROK KOJI TREBA DA ISPEČEMO U MIKROTALASNOJ! Boris obećao da će KONAČNO izaći iz EU ako ga PONOVO IZABERU ZA PREMIJERA!

On se u video klipu ostrvio i na svoje političke protivnike, upozorivši da bi pobeda Laburističke partije značila stvaranje "koalicije haosa pod vođstvom Džeremija Korbina". Priznao je da je u ovom trenutku politički sistem u Velikoj Britaniji blokiran i da to treba da se promeni i na kraju poručio:

- Hajde da završimo ovaj Bregzit i otkrijemo sve potencijale ove zemlje. Vidimo se kasnije.

  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija