• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2019

15:56

RUSKI MILIONER NAŠAO ĆERKU (17) MRTVU U KUPATILU Ono od čega je umrla ZAPREPASTILO JE SVE

Vesti

RUSKI MILIONER NAŠAO ĆERKU (17) MRTVU U KUPATILU Ono od čega je umrla ZAPREPASTILO JE SVE

Podeli vest

Katja Cukanova (17), talentovana violinistkinja, ćerka ruskog bogataša nađena je mrtva u njegovoj vili u Londonu.

Telo je našao njen otac Igor, samo nekoliko dana nakon što je nastupala u čuvenoj Rojal operi u Londonu. Tragedija se dogodila u junu, a prve informacije su govorile da se predozirala novom drogom poznatijom kao "kelvin klajn".

Međutim, istraga je pokazala da u krvi nema droge, već samo alkohola, kao i da je preminula od fatalne povrede vrata. Mrtvozornik je rekao da je konačan nalaz da je umrla nesrećnim slučajem i da nije htela da se ubije.

"Dejli mejl" prenosi da je Katja išla na razgovore kod psihiloga jer se borila sa stresom.

- Kada bi "pala", njena motivacija je bila na nuli, imala je mračne misli i postajala je nesigurna. Ponekad je govorila da želi da se ubije, ali to su bile samo reči i mislim da nije htela da sebi oduzme život - rekla je njena terapeutkinja.

Katja je inače bila veoma talentovana muzičarka, koja je studirala u Engleskoj i imala je titulu najboljeg mladog muzičara.

Samo nekoliko dana pre nesreće, recitovala je Čajkovskog u Rojal operi.

Njen otac Igor Cukanov se iz Rusije sa svojom suprugom Natašom preselio 90-tih godina u London, gde se Katja rodila. Utučeni otac je tada za britanski Telegraf rekao da je njegova ćerka, koja je nastupala u Kraljevskoj operi, samo nekoliko dana pre smrti bila izuzetno srećna i imala je svetlu budućnost.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija