• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.11.2019

20:45

HOROR U AMERICI! Beba umrla od gladi jer su je roditelji hranili samo voćem i sirovim povrćem, POLICIJAJCI SE ŠOKIRALI KADA SU UŠLI U NJIHOVU KUĆU!

Vesti

HOROR U AMERICI! Beba umrla od gladi jer su je roditelji hranili samo voćem i sirovim povrćem, POLICIJAJCI SE ŠOKIRALI KADA SU UŠLI U NJIHOVU KUĆU!

Podeli vest

Američki par Šila (35) i Rajan O'Liri optuženi su za ubistvo i zanemarivanje deteta nakon što im je 18-mesečni sin preminuo jer su ga držali na veganskom režimu ishrane

Šila je izjavila da se dečak rodio kod kuće i da nikad ranije nije video lekara. Beba veganskog para umrla je od neuhranjenosti jer su ga hranili samo voćem i sirovim povrćem, kažu policajci.

Kad je umro, rekla je da nije jeo hranu nedelju dana već ga je samo dojila. Šila kaže da je dojila sina oko 4 ujutro kada je počeo teško da diše.

Bila je zabrinuta jer se to prvi put dogodilo, ali rekla je da nije zvala pomoć jer je zaspala.

Proglašen je mrtvim u porodičnoj kući u Kejp Koralu na Floridi, nakon što se majka probudila i primetila da ne diše i da je hladan. Zvala je policiju dok je suprug pokušavao da oživi dečaka.

MASAKR U SAN DIJEGU, UBIJENO PET ČLANOVA PORODICE! Među žrtvama tri deteta, POLICIJA IMA JEZIVE SLUTNJE

Obdukcija je pokazala da je dete patilo od neuhranjenosti, uključujući dehidraciju, problema s jetrom i oticanja ruku, stopala i potkolenica. Šila je rekla policiji da su stopala detetu otekla i nekoliko nedelja ranije, i da nije hodao toliko kao ranije.

Dečak je težio svega 4,8 kilograma. Kada je policija posetila njihov dom videli su da par ima još tri ćerke.

Dve devojčice, starosti od 3 i 5 godina, bile su izuzetno sićušne i težine ispod proseka za njihovu starost, a ten im je bio bledo-žućkaste boje.

Jednoj devojčici zub je pocrneo od propadanja, što je zahtevalo operativni zahvat. Treća devojčica izgledala je zdravije i bila je Šilina ćerka iz prethodne veze.

Pretpostavlja se da je ona izgledala zdravije jer jer ostaje s ocem po dve nedelje na svaka dva meseca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija