• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

19.11.2019

10:09

NJENO UBISTVO ŠOKIRALO JE EVROPU, a sada je policija UHAPSILA KLJUČNOG ČOVEKA!

Vesti

NJENO UBISTVO ŠOKIRALO JE EVROPU, a sada je policija UHAPSILA KLJUČNOG ČOVEKA!

Podeli vest

Muškarac osumnjičen za posredovanje u ubistvu najpoznatije novinarke koja se bavila istraživanjem korupcije Dafne Karuane Galicije je uhapšen, objavili su u utorak policijski izvori i to bi moglo predstavljati veliki korak u istrazi.

Veruje se da je posrednik povezao osobu osumnjičenu da je naručila njeno ubistvo s muškarcima optuženima za njezino ubistvo, kao i s onima koji su nabavili eksplozivnu napravu korišćenu u zločinu.

ASANŽ NUDI NAGRADU: 20.000 evra za pronalazak ubica novinarke!

ZLOČIN: Ubijena najoštrija kritičarka malteškog premijera!

List Times of Malta u utorak je preneo da vlada razmatra mogućnost pomilovanja ako posrednik dovede istražitelje do organizatora ubistva.

Policijski izvor rekao je kako je osoba uhapšena u četvrtak u okviru posebne istrage.

Times of Malta prenosi da su stručnjaci Europola, evropske policijske organizacije, učestvovali u prikupljanju dokaza koji su bili u posedu posrednika.

Novinarka, koja je pisala blog o korupciji, ubijena je automobilom bombom u trenutku dok je napuštala svoj dom u blizini glavnog grada Valete 2017.

To ubistvo šokiralo je Europu i postavilo pitanja o vladavini zakona na tom mediteranskom ostrvu.

Trojica muškaraca za koje se sumnja da su počinili ubistvo uhapšeni su nakon ubistva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija