• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.11.2019

18:42

ŠOK PREOKRET! EPSTAJNOVI ZATVORSKI ČUVARI NAGRABUSILI! Nisu proveravali milijardera u ćeliji i lažirali izveštaje, pa POPILI TUŽBU!

Vesti

ŠOK PREOKRET! EPSTAJNOVI ZATVORSKI ČUVARI NAGRABUSILI! Nisu proveravali milijardera u ćeliji i lažirali izveštaje, pa POPILI TUŽBU!

Podeli vest

Protiv dvojice zatvorskih čuvara, koji su bili na dužnosti kada je u ćeliji umro Džefri Epstajn, podignuta je optužnica da su falsifikovali izveštaje

Oni su, kako piše BBC, takođe optuženi da svoj posao nisu obavljali savesno, jer ga nisu obilazili svakih 30 minuta, a pri tom su lažirali izveštaje da su ga navodno redovno proveravali.

 

 

Epstajn se, prema zvaničnom obdukcionom nalazu, obesio u svojoj ćeliji u avgustu, a iza rešetaka je čekao suđenje po tužbi za seks trafiking i pedofiliju.

Podsetimo, američki milijarder se, uprkos teškim optužbama, prethodno izjasnio da nije kriv za seksualno napastvovanje i silovanje brojnih devojaka, uglavnom maloletnih i to od 14. godine pa nadalje. To je njemu bilo već drugo hapšenje, s obzirom da je Epstajn, koji je imao 66. godina kada je umro, još 2008. bio pritvoren na Floridi zbog optužbi za primoravanje maloletnica na prostituciju.

Ova dvojica zatvorskih čuvara su prva "kolateralna šteta" kriminalne istrage koju je FBI otvorio nakon Epstajnove smrt.

EPSTAJNOV BRAT TVRDI DA JE MILIJARDER UBIJEN: VEZALI SU GA LISICAMA I ZADAVILI GA U ZATVORU! Optužio i Ministarstvo pravde i ZAPRETIO TUŽBOM!

Čuvari su bili obavezni da proveravaju Epstajna svakih 30 minuta u noći kada je umro. S obzirom da je samo dve nedelje pre smrti on, takođe, pokušao da sebi oduzme život, u zatvoru na Menhetnu je bio pod posebnim režimom provere.

Međutim, kako je saopštila kancelarija Njujorškog tužioca ovi čuvari su "više puta omanuli u obavljanju svoje dužnosti, odnosno u proveri zatvorenika, a i falsifikovali su zvanične izveštaje kako bi sakrili zanemarivanje svojih dužnosti".

ŠOKANTAN OBRT! PATOLOG TVRDI: EPSTAJN JE UBIJEN! Nalazi pokazuju da su MILIONERA PEDOFILA ZADAVILI u zatvorskoj ćeliji!

U pitanju su Tova Noel i Majkl Tomas, a obojica su radili duple smene.u noći Epstajnove smrti. 

Glavni tužilac Vilijam Bar naložio je njihovu suspenziju još u avgustu kada je FBI otvorio istragu.

Javni tužioci su, kako piše agencija AP, potom ponudili dvojici zatvorskih čuvara sporazum o priznanju krivice, međutim oni su to odbili.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija