• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

22.11.2019

08:23

(VIDEO) ZAPALIO SE 'BOING' SA 347 PUTNIKA IZNAD LOS ANĐELESA! Putnici prvi primetili da iz desnog motora kulja plamen!

Vesti

(VIDEO) ZAPALIO SE 'BOING' SA 347 PUTNIKA IZNAD LOS ANĐELESA! Putnici prvi primetili da iz desnog motora kulja plamen!

Podeli vest

Avion „Boing“ 777 kompanije „Filipini erlajns“ zapalio se nakon uzletanja sa aerodroma u Los Anđelesu

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako iz aviona koji uzleće nad Los Anđelesom izbija plamen iz desnog motora.

 

 

​Avion je iz Kalifornije poleteo za Manilu, a u tom trenutku u avionu se nalazilo 347 putnika i 18 članova posade. Sat vremena nakon poletanja avion se bezbedno vratio i prinudno sleteo na aerodrom u Los Anđelesu gde su vatru ugasili vatrogasci.

BILI SMO U VOZU SMRTI! Užas na letu iz Zagreba! Zbog nevremena u Hrvatskoj avioni kružili u oluji, putnici mislili DA ĆE UMRETI!

Prema preliminarnim informacijama, do požara u motoru došlo je zbog mehaničke neispravnosti, a vatru su najpre primetili putnici.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ana

pre 4 godine

Konkord je imao samo jednu avionsku nesrecu i Amerikanci su naredili da se prestane sa letovima. Boing pa evo samo u zadnje vreme, nekoliko padova, nekoliko zapaljenih motora , prozori koji otpadaju tokom leta pa putnici bivaju isisani iz aviona delovi aviona otpali, krila otpadaju,itd Kad ce Boing prestati da leti?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija