• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.11.2019

12:12

ŠOKANTAN VIDEO! Uplakana devojka leži u liftu, a muškarac je vuče za noge i pokušava da je IZBACI NAPOLJE! Poznata blogerka otkrila istinu

Vesti

ŠOKANTAN VIDEO! Uplakana devojka leži u liftu, a muškarac je vuče za noge i pokušava da je IZBACI NAPOLJE! Poznata blogerka otkrila istinu

Podeli vest

Poznata blogerka objavila je video snimak nasilja koje je doživela od njenog dečka.

He Juja (28) ispičala je kako ju je njen bivši dečko (44) povremeno tukao i pretio da će se ubiti ako nekom bude to ispričala.

- Svaki put kada bi me pretukao, trebalo mi je nedelju dana da oporavim lice i da snimam klipove. Svaki dan je bio noćna mora u protekli pola godine - rekla je He, koja je poznata u svetu po svojim tranformacijama u poznate ličnosti pomoću šminke.

Ona je podelila video u kojem se vidi kako je njen nasili dečko vuče za noge i pokušava da je izvuče iz lifta.

Navela je da je taj snimak nastao ispred njenog bivšeg stana, kada je pokušala da pobegne od njega jer je počeo da je tuče. Prvo ju je izvukao iz lifta, a onda počeo da je davi i udara glavu o zid.

- Dugo vremena mi je trebalo da smognem hrabrosti i kažem svima istinu. Ne želim više da ćutim. Ne želim da bilo koja devojka doživi slično iskustvo - poručila je mlada blogerka.

Policija je nakon njene prijave počela istragu, a u mediji je objavljeno da se njen bivši već tri puta razvodio i to zbog nasilja, piše Dejli mejl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели YUYAMIKA宇芽 (@yuyamika7) дана 22. Јан 2019. у 8:18 PST

- Kada smo se upoznali, ništa nije ukazivalo na to da je nasilan. Činilo mi se da sam srela savršenog muškarca, a onda je počela noćna mora - ispričala je devojka i ispričala šta se desilo tokom jedne tuče.

- Nakon jedne večere, vratili smo se kući, a onda me je udario toliko jako da sam pala na zemlju. Nogom mi je stao na lice...to je bilo takvo poniženje - kroz suze je rekla ona i dodala da joj je žao što odmah nije otišla u policiju, ali da se nada da ni sada nije kasno.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija