• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/skaj njuz/informer.rs

27.11.2019

12:50

RODITELJI GA TOLIKO ZLOSTAVLJALI DA SU MU AMPUTIRALI OBE NOGE! Sudbina malog Britanca potresla svet! (FOTO/VIDEO)

Vesti

RODITELJI GA TOLIKO ZLOSTAVLJALI DA SU MU AMPUTIRALI OBE NOGE! Sudbina malog Britanca potresla svet! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Pola Hadžel (52), majka osmero dece i njen suprug Mark usvojili su sada petogodišnjeg Tonija dok je još bio beba nakon što su ga biološki roditelji toliko zlostavljali da su lekari morali da mu amputiraju noge

Oba roditelja su sada u zatvoru, služe kaznu od deset godina. Ipak, Pola i Mark nisu time zadovoljni, vode kampanje za povećanje kazni u Velikoj Britaniji u slučaju zlostavljanja dece pa su već takozvani "Tonijev zakon" predstavili parlamentu, piše Skaj njuz.

 

Pola Hadžel opisala je trenutak kada je prvi put videla Tonija.  

“Socijalni radnik me 2015. pitao hoću li da posetim četvoromesečnu bebu u bolnici kojoj su polomljeni udovi. Pomislila sam: 'To nije problem, prelomi zarastaju'. Kada sam došla u bolnicu i videla to sićušno dete, medicinska sestra mi je pokazala njegovu istoriju bolesti i rekla da će mu trebati doživotna nega“, rekla je.

“Kazala mi je da su u razdoblju od pet nedelja detetu slomljeni svi udovi, da mu je dislociran zglob i nožni prsti, da ima višestruke prelome i da čitavih deset dana nije imao medicinsku pomoć“, dodala je.

“Dobio je sepsu, počeli su da mu otkazuju unutrašnji organi i završio je na aparatima. Da se lekari nisu toliko trudili oko njega, ne bi preživeo. Odveli smo ga kući. Za nedelju dana počeo je da se smeje“, kazala je Hadžel.

ČUDO OD DETETA! Uzor mu je Tesla, sa 9 godina sprema se da diplomira, ali to nije sve! Ono što planira da uradi moglo bi da produži ljudski vek! (VIDEO)

Foto: printskrin Youtube/worls news

ROĐENA BEBA SA DVE GLAVE I JEDNIM SRCEM! Šokantne slike obišle svet (FOTO)

Ona je objasnila kako je nezadovoljna kaznom koju su dobili njegovi biološki roditelji podstakla ideju za povećanje kazne u slučaju zlostavljanja dece.

Rekla je kako su ona i njen suprug ove godine otišli u parlament gde je njihov zastupnik predao 12.000 potpisa za kampanju koja poziva na strože kazne.

“Dosad smo se sastali s raznim advokatima, okružnim tužiocem. Ne nameravamo da odustanemo“, kazala je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija