• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dailymail

29.11.2019

19:36

SAMO JEDNA REČENICA BILA je dovoljna da se MAJKA KOJU SU LEKARI VEĆ OTPISALI PROBUDI IZ KOME!

Vesti

SAMO JEDNA REČENICA BILA je dovoljna da se MAJKA KOJU SU LEKARI VEĆ OTPISALI PROBUDI IZ KOME!

Podeli vest

Slučaj koji je ostavio bez reči lekare i savremenu medicinu dogodio se u severnoj argentinskoj provinciji Kordoba u gradu San Francisko, kada se majka Marija Laura Ferreira (42) probudila iz kome kada joj je ćerkica "rekla da je gladna". Žena je pre toga 30 dana provela u komi.

Lokalni mediji navode da je Marija napadnuta dok je silazila s motocikla, da je tom prilikom pala i udarila glavom o tlo. Lekari su porodici rekli da je Fereira na pragu moždane smrti, pa su čak predložili porodici da doniraju njene organe. 

Njen suprug Martin Delgado priča da su reči lekara 'bile veoma teške' za sve, ali je poručio kako je verovao da će sve biti u redu i da će se njegova supruga probuditi. 

Petnaest dana kasnije medicinski testovi su pokazali da Marija, inače majka troje dece" ima neurološku aktivnost, ali da nije budna. 

Proteklog vikenda, međutim, njena najmlađa ćerkica je otišla da je poseti u bolnici. Sela je pored nje i "plakala" na način kao kad je gladna. Tada se dogodilo čudo! Marija je otkopčala haljinu i počela da je doji. 

Martin Delgado je ispričao da je to bio magičan i jedinstven trenutak. 

- Svi smo plakali. Gledati kako se međusobno grle, taj majčinski instinkt, bilo je neverovatno - kaže on. 

Lokalni mediji su objavili da par ima troje dece, uzrasta 17, 13 i dve godine. 

Tužilac Leonor Failla zadužen je za istragu, koja je u toku. Policija  je uhapsila 23-godišnjeg muškaraca zbog sumnje da je učestvovao u napadu na Mariju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija