• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

30.11.2019

13:55

USRED SEKSA ŠAPNULA MU JE TRI REČI, A ONDA JE POČEO PAKAO! Australijanki sude za ubistvo mladića kojeg je upoznala na internetu!

Vesti

USRED SEKSA ŠAPNULA MU JE TRI REČI, A ONDA JE POČEO PAKAO! Australijanki sude za ubistvo mladića kojeg je upoznala na internetu!

Podeli vest

Porota Vrhovnog suda Viktorije u Australiji u četvrtak je slušala jezivi snimak sa saslušanja Džejmi Li Dolegaj (20), koja odgovara zbog ubistva Molina Ratoda 2018. godine

Tada osamnaestogodišnja tinedžerka, koja je poriv da ubije uporedila s pušenjem, izjavila je:

- Imala sam poriv... Sada mi je muka zbog toga - rekla je.

Dolegaj je rekla policiji da je nameravala da ubije Ratoda od trenutka kada se te večeri javio na njen oglas na sajtu za upoznavanje “Plenty Of Fish”. Nije mnogo razmišljala o tome kako će da ga se reši.

Foto: Printskrin facebook

- Nisam imala plan. Znala sam samo da ću to da uradim - izjavila je.

Ugledavši Ratoda na vratima, u trenu je donela odluku.

- Nije mi delovao snažno. Pomislila sam da bi davljenje bio lak i brz način - rekla je.

SAMO JEDNA REČENICA BILA je dovoljna da se MAJKA KOJU SU LEKARI VEĆ OTPISALI PROBUDI IZ KOME!

Zatim je opisala kako je ubila muškarca nakon što mu je stavila gajtan vibratora oko vrata. Rekla mu je da će popustiti stisak ako je dodirne po ruci, a kada je to učinio, još više je zategla kabl.

Foto: Printskrin facebook

Dokrajčila ga je povocem za pse, a zatim pozvala policiju i obavestila ih da je nekoga ubila.

Ona je policiji rekla da ju je “razbesnelo” što se on nije plašio, da je psihički bolesna i da ima psihopatske sklonosti.

- Nasmešila sam se i rekla: “Mislim da sam psihopata, ali njega to nije nimalo uznemirilo. Osetila sam se jadno, zato što mi niko ne veruje - rekla je Dolegaj.

Džejmi Li Dolegaj izjasnila se da nije kriva za ubistvo u julu 2018. i tvrdi da je reč o seksualnoj igri koja je krenula po zlu. Suđenje se nastavlja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija