• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2019

13:05

TERORISTIMA DOŽIVOTNA ROBIJA! Krvavo ubistvo u Londonu tera na POOŠTRAVANJE KAZNI!

Vesti

TERORISTIMA DOŽIVOTNA ROBIJA! Krvavo ubistvo u Londonu tera na POOŠTRAVANJE KAZNI!

Podeli vest

Britanski premijer Boris Džonson rekao je da će pooštriti kazne ljudima osuđenim za nasilne zločine i terorizam, poput napadača koji je u petak u Londonu ubio dve osobe, ukoliko njegova konzervativna partija pobedi na nacionalnim izborima ovog meseca

- Donećemo strože kazne za ozbiljne seksualne i nasilne prestupnike i za teroriste- rekao je konzervativni lider za BBC, prenosi Rojters.


- Apsolutno ne odobravam činjenicu da je ovaj čovek bio na slobodi, mislim da je to grozno i preduzećemo akcije- rekao je Džonson nakon što je muškarac, koji je prethodno osuđen za terorizam, u petak u Londonu, u blizini Londonskog mosta ubio dve osobe.

(FOTO) OVO JE TERORISTA IZ LONDONA KOJI JE NOŽEM UBIO DVOJE! VEĆ OSUĐIVAN ZBOG TERORIZMA, pa sa nanogicom pušten na uslovnu!


Britanski ministar spoljnih poslova Dominik Rab takođe je danas rekao da bi u nekim slučajevima ljudi osuđeni za terorizam trebalo da dobiju doživotnu robiju, sugerišući da će konzervativna vlada pojačati kaznene mere.

Rab je podržao obećanje premijera Borisa Džonsona da ce prekinuti trenutnu praksu da ozbiljni prestupnici mogu automatski biti pušteni ranije iz zatvora, prenosi Rojters.

- Rekli smo da ocekujemo za teška teroristička dela najmanje 14-godišnju kaznu. Ne mislimo da bi svi nužno trebalo da budu pušteni na slobodu, mislimo da bi za neka krivična dela kazna trebalo da bude doživotna robija, a takođe smatramo i da bi teroristički prestupnici trebalo da odluže punu kaznu- rekao Rab je za Skaj Njuz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija