• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vesti.ru/informer.rs

02.12.2019

07:00

DRAMA NA PUTINOVOM LETU! Odvažni pilot ruskog predsednika rekao samo jednu reč i sprečio katastrofu!  (VIDEO)

Vesti

DRAMA NA PUTINOVOM LETU! Odvažni pilot ruskog predsednika rekao samo jednu reč i sprečio katastrofu! (VIDEO)

Podeli vest

Avion predsednika Rusije Vladimira Putina jedva je, zbog guste magle, uspeo da sleti u prestonicu Kirgistana Biškek gde je Putin učestvovao na zasedanju šefova zemalja Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB)

Zbog guste magle i visoke vlažnosti vazduha kontrola leta je predsednički avion htela da uputi na sletanje u Alma Atu, ali je ta opcija iz bezbednosnh razloga bila isključena.

Tada je odvažni kapetan Putinovog aviona dispečeru samo kratko poručio 'slećem' i majstorski, u ekstremnim uslovima, spustio letelicu "maltene po osećaju”, prenose ruski mediji.

Pilot i članovi posade Putinovog predsedničkog aviona otkrili su ovu informaciju ekskluzivno u emisiji "Moskva". Kremlj. Putin" na kanalu "Rusija 1".

Posada je naglasila da "nije bilo nikakvog rizika za putnika".

"Nije bilo nepromišljene odluke. To je nedopustivo u našem poslu", rekli su piloti.

(FOTO) PUTIN ŠOKIRAO BRAZILSKE SPECIJALCE! Pošao ka avionu, a onda se okrenuo i uradio nešto što će pamtiti dok su živi!

(VIDEO) ŽESTOK RAT RUSIJE I SAD! "Boing" preko Japana pokušava da BLOKIRA RUSKI NAJBOLJI AVION!

Kapetan je izjavio da se vreme iz minuta u minut pogoršavalo, posebno kako je smanjivao visinu i spremao se za sletanje, koje je u jednom momentu bilo pod znakom pitanja. Ipak, doneo je ispravnu odluku da, ipak, i pod takvim uslovima sleti. 

Ovu informaciju potvrdio je i portparol Kremlja Dmitrij Peskov. 

"Tačno je, međutim, bili su ispoštovani svi parametri za predsednički avion”, dodao je on.

Vladimir Putin stigao je u Biškek 28. novembra gde je učestvovao na zasedanju šefova zemalja ODKB. Na dnevnom redu sastanka bila su pitanja jačeg obezbeđivanja tadžikistansko-avganistanske granice, saradnja sa UN po pitanju globalne antiterorističke strategije i koordinacija spoljnopolitičke aktivnosti zemalja članica ODKB.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

мали проценат је људи, апремних својим животом да преузму ОДГОВОРНОСТ за туђе животе...! То су изузетни људи, који верују у себе и Бога,,...Остали су... - кукавице...Они увек претходно телефоном назову "одређени број" који онда треба за њих да преузме одговорност у случају... - штете...!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija