• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

02.12.2019

14:31

(VIDEO) PUTINOV PILOT JE HEROJ! OBJAVLJEN SNIMAK DRAMATIČNOG SLETANJA! Pogledajte po kakvoj magli je uspeo da prizemlji avion sa predsednikom Rusije!

Vesti

(VIDEO) PUTINOV PILOT JE HEROJ! OBJAVLJEN SNIMAK DRAMATIČNOG SLETANJA! Pogledajte po kakvoj magli je uspeo da prizemlji avion sa predsednikom Rusije!

Podeli vest

Avion ruskog predsednika Vladimira Putina pre nekoliko dana jedva je sleteo na aerodrom u Biškeku zbog guste magle, otkrili su piloti predsedničkog aviona u emisiji televizije "Rusija 24", a sada je objavljen i snimak sa piste u Biškeku gde je gotovo na slepo kapetan Iljušina Il-96 spustio letelicu sa predsednikom Rusije

Podsetimo, Putin je 28. novembra boravio u prestonici Kirgistana na sastanku Organizacije Ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODKB), a piloti su otkrili da su problemi počeli ubrzo posle poletanja sa aerodroma u Sankt Peterburgu.

Vremenske prilike su se pogoršale, a vidljivost je, kako kažu, bile i manja od 500 metara.

DRAMA NA PUTINOVOM LETU! Odvažni pilot ruskog predsednika rekao samo jednu reč i sprečio katastrofu! (VIDEO)

 

 

„Tokom jednog dela puta kontrolu smo uspostavili uz pomoć noutbuka, a prilikom sletanja pista se nije nazirala“, rekao je jedan od pilota.

Kako je Putinov avion sleteo u skoro nemogućim uslovima, pogledajte jednim delom u snimku ispod:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pepa prasac

pre 4 godine

ni jednog trenutka nije bilo opasnosti za Putina, u dramaticnim okolnostima Putin bi se sa padobranom katapultirao, uvezban je i u kondiciji za to. a avion i posadu pustio pa sta mu bog da..:-)

Vojin

pre 4 godine

Ne dramite, skoro svaki avion (osim npr. ATR) i svaki pilot je obucen i spreman da sleti pod gustom maglom.

Etegu

pre 4 godine

Još pre 25 godina su počeli avoni velikih svetskih zapadnih kompanija da sleću samo po instrumentima. Na slepo. A već od 2000 te imaju opremu za sletanje bez ljudske ruke, samostalno, kompjuterom. Tako da ovo nije ništa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija