• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

05.12.2019

11:33

SVIMA JE PROMAKAO OVAJ DETALJ, A SADA JE MAKRON ŠOKIRAO ODGOVOROM! Evo šta je rekao o snimku na kojem s Džonsonom i Trudoom ogovara Trampa! (VIDEO)

Vesti

SVIMA JE PROMAKAO OVAJ DETALJ, A SADA JE MAKRON ŠOKIRAO ODGOVOROM! Evo šta je rekao o snimku na kojem s Džonsonom i Trudoom ogovara Trampa! (VIDEO)

Podeli vest

Novinari koji su pratili samit NATO u Briselu pokušali su od francuskog predsednika Emanuela Makrona da dobiju komentar o skandaloznom snimku na kojem se čuje kako se sa britanskim i kanadskim premijerima Borisom Džonsonom i Džastinom Trudoom podsmeva Trampu

Makron je rekao da je video zabeležio frilenser Andi Lorens, ali odbio da razgovara o njegovoj suštini.

- Neću da komentarišem ukradene video snimke. Taj video snimak nikada nije trebao da bude snimljen u toj sobi - rekao je Makron, ne pokušavajući da barem malo izgladi situaciju.

U međuvremenu, na skandaloznom snimku vidi se kako Makron u jednom momentu gleda u kameru i potom se okreće ka svojim sagovornicima, što je u prvi mah mnogima promaklo.

SVETSKI MOĆNICI MALO POPILI, PA IM SE RAZVEZAO JEZIK! Isplivao ŠOKANTAN SNIMAK, POGLEDAJTE KOGA SU OGOVARALI (VIDEO)

Novinari su i Trudoa pitali da prokomentariše video snimak, na šta je on izjavio da ima dobre odnose sa Trampom, prenosi BBC.

 

 

Trudo je objasnio da se oni nisu smejali konferenciji za novinare koju je Tramp održao u utorak, već lokaciji na kojoj će se održati sledeći samit G7, Kemp Dejvidu, koji je službeno odmaralište američkog predsednika.

Džonson, koji je i sam bio akter te situacije, a kako je on pokušao da se odbrani pročitajte u linku ispod:

TO JE APSOLUTNA GLUPOST! Džonson poriče da je učestvovao u ismevanju Trampa: NE ZNAM NA ŠTA MISLITE!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija