• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2019

14:45

TRAŽILI SMO TO 10 GODINA I NIŠTA! Nove varnice između TURSKE I NATO zbog S-400

Vesti

TRAŽILI SMO TO 10 GODINA I NIŠTA! Nove varnice između TURSKE I NATO zbog S-400

Podeli vest

Turska je nabavila raketne sisteme zemlja-vazduh S-400 od Rusije zbog odbijanja NATO-a da joj proda slično naoružanje, izjavio je danas turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu.

- Turskoj trebaju protivvazdušni sistemi. Jesmo li pokušali da ih kupimo od naših saveznika? Jesmo, poslednjih 10 godina. Ali nismo mogli da ih dobijemo. Dakle, to nema nikakve veze s politikom - rekao je Čavušoglu na međunarodnoj konferenciji Mediteranski dijalozi u Rimu.

SEVAJU VARNICE ZBOG PUTINA I S-400! AMERIKANCI PRETE Erdoganu, on im UZVRATIO NOVOM PROVOKACIJOM

NE MOŽETE BITI SA NAMA, A KUPOVATI RUSKO ORUŽJE! Makron osuo paljbu po Erdoganu: Kad bolje razmislim, NJIHOVI PROTIVNICI SU NAŠI SAVEZNICI!


Turska je prva članica NATO-a koja je nabavila takve raketne sisteme od Rusije.

Isporuka sistema S-400 počela je u julu 2019. godine, navodi TAS S.

Vašington je više puta upozorio Ankaru da bi mogao da joj uvede sankcije, ako nastavi sa sprovođenjem sporazuma o S-400.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija