• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Večernji list

07.12.2019

16:51

JEZIVO PROROČANSTVO BABA VANGE! CRNO NAM SE PIŠE 2020. GODINE! Svetskog lidera će POKUŠATI DA UBIJU, TRI PRIRODNE KATASTROFE, a šta tek čeka EVROPSKU UNIJU!

Vesti

JEZIVO PROROČANSTVO BABA VANGE! CRNO NAM SE PIŠE 2020. GODINE! Svetskog lidera će POKUŠATI DA UBIJU, TRI PRIRODNE KATASTROFE, a šta tek čeka EVROPSKU UNIJU!

Podeli vest

Vangeliyja Pandeva Dimitrova poznatija i kao "baba Vanga" za narednu 2020. godinu predvidela je niz katalizmičkih scenarijai da budućnost koja nam dolazi neče biti nimalo svetla

Prema njenim predviđanjima naredna godina će biti veoma zanimljiva.

Baba Vanga tvrdi kako će Pakistan, Kinu, Japan i Aljasku pogoditi veliki vodeni talas u 2020. Zemljotres jačine 7.5 stepeni po Rihteru pogodiće Aziju naredne godine, pa je za očekivati, prema njoj, i veliki broj ljudskih žrtava.

Foto: Public

Prema predviđanjima babe Vange, sudbina britanskog naroda konačno bi se mogla biti poznata narednegodine. Naime, tada bi se trebao rešiti Bregzit. Nakon što Velika Britanija izađe iz Unije u 2020. godini, Europsku uniju će zadesiti ekonomska kriza. Ako su predviđanja babe Vange u pravu, ruski predsednik Vladimir Putin naći će se u smrtnoj opasnosti. Naime, njega će neko pokušati ubiti u 2020. godini i da izdaja bude još i veća, reč će biti o osobi koja je deo njegovog obezbeđenja, piše WeMystic.

NE SLUTI NA DOBRO! Nobelovci poslali strašnu poruku čovečanstvu!

Međutim, čini se kako neće jedino Putin imati probleme. Američki predsednik Donald Tramp mogao bi, kako predviđa baba Vanga, ozbiljno da se razboli. On će patiti od zujanja u ušima, mučiće ga jake mučnine i gubitak sluha.

Foto: AP

Baba Vanga rođena je 1911. godine kao Vangeliyja Pandeva Dimitrova na području Severne Makedonije. Ona je izgubila vid kao dete, međutim taj događaj joj je navodno omogućio da proriče budućnost. I dok mnogi misle kako su njena predviđanja najobičnija glupost, njeni fanovi tvrde kako je ona predvidela dolazak na vlast nekih od najmoćnijih svetskih vođa kao što su Vladimir Putin i Donald Tramp, ali i prirodne katastrofe koje su obeležile 20. i 21. vek.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
strokesson

pre 4 godine

Zašto se ovo promoviše? Pravoslavci bi se trebali sklanjati od vraćanja.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

U onda potpuno zatucanoj balkanskoj državi kakva je bila Bugarska - a ni Srbija nije bila mnogo bolja - jedna slepa žena sigurno da je jedva imala nekakav pojam da postoji Amerka i da postoji Rusija, ali sada za razne potrebe mediji izmišljaju da je predvidela da će se nešto dogoditi ovde, onde, tu ili tamo, a ona je za novac proricala sudbinu onim lakovernim osobama koje dođu i plate joj da im priča ono što oni žele da čuju. Isto je i sa proročanstvimaTarabića: kako je kojoj vlasti odgovaralo, tako su i izmišljali a onda plaćali štampanje njihovih izmišljenih proročanstvava, a Tarabići su ustvari bili siromašni nepismeni seljaci koji su se dosetili da bez teškog rada naivnim osobama mogu uzeti novac za ono što će brzo izmisliti pa pričati dva-tri minuta.

flamantes

pre 4 godine

Baba Vanga je odavno umrla i njezina predviđanja su odavno poznata, ovo su izmišljotine i laži.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Рече баба "покушаће"...Значи ништа од тога нема...!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija