• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

09.12.2019

08:12

FATALNA SRPKINJA RAZVILA BIZNIS OD 300 MILIONA DOLARA! Policija OSTALA ZATEČENA KADA JE UŠLA U NJEN STAN

Vesti

FATALNA SRPKINJA RAZVILA BIZNIS OD 300 MILIONA DOLARA! Policija OSTALA ZATEČENA KADA JE UŠLA U NJEN STAN

Podeli vest

Srpkinja Aleksija Vračar uhapšena je u Australiji zbog sumnje da je učestvovala u organizovanom švercu 400 kilograma droge metilamfetamina

Ta droga, poznata i pod nazivom "led", čija je ulična vrednost procenjena na oko 300 miliona dolara, bila je sakrivena u flašama čilija.

Prema pisanju australijskih portala, ceo slučaj je otkriven kada je granična policija u jednom skladištu u Sidneju pronašla 768 boca sosa.

- Forenzičari su ubrzo utvrdili da se u flašama ne nalazi umak već droga. Analiza je utvrdila da boce sadrže oko 400 kilograma metilamfetamina, čija je ulična vrednost procenjena na oko 300 miliona dolara. Daljom istragom je otkriveno da je Aleksija Vračar, koja je poreklom iz Banjaluke, povezana sa kriminalnom grupom koja je krijumčarila te narkotike iz SAD - navode tamošnji mediji.

Nakon hapšenja, pretresom njenog stana u Sidneju inspektori su pronašli još dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina, 340 grama marihuane, pištolj, 650.000 dolara u kešu... Srpkinja će 30. januara biti saslušana u lokalnom sudu u Paramatiju. Osim Aleksije, uhapšena su i četvorica muškaraca koji se sumnjiče da su bili članovi iste organizovane bande. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Papundek

pre 4 godine

Fatalna??? Obicna kriminalka koja treba da trune u zatvoru do kraja zivota!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija