• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.12.2019

08:26

TATA IM JE POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, a onda su bliznakinje (4) koje su bile na zadnjem sedištu uspele da urade nešto neverovatno!

Vesti

TATA IM JE POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, a onda su bliznakinje (4) koje su bile na zadnjem sedištu uspele da urade nešto neverovatno!

Podeli vest

Posle nesreće devojčice su se popele uz oko 60 metara visok nasip

Četvorogodišnje bliznakinje uspele su da se oslobode iz sedišta za decu i popnu na nasip tražeći pomoć posle saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njihov otac, saopštile su vlasti američke države Vašington.

KING-TV je objavila da je 47-godišnji Kori Simons iz Lenglija poginuo u nesreći koja se dogodila u petak, na 55 kilometara severno od Sijetla.

ŽENA MONSTRUM! ONA JE UKRALA I PRODALA 5.000 DECE, a zasluženu kaznu NIKAD NIJE DOBILA! (VIDEO)

Članovi porodice su naveli da su se bliznakinje, koje su bile na zadnjem sedištu vozila, posle nesreće popele uz oko 60 metara visok nasip.

Tamo ih je uočila jedna žena koja je pozvala pomoć posle čega su devojčice prevezene u bolnicu sa lakšim povredama.

Simons, kako prenosi AP, nije imao vezan sigurnosni pojas kada je njegovo vozilo udarilo u drvo i survalo se niz nasip.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija