• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.12.2019

11:06

TURSKA ISTERUJE TERORISTE! Deportovano 11 Francuza, propadnika Islamske države!

Vesti

TURSKA ISTERUJE TERORISTE! Deportovano 11 Francuza, propadnika Islamske države!

Podeli vest

Turska je deportovala 11 državljana Francuske za koje se sumnja da su članovi grupe Islamska država, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova

Navodi se da su "strani teroristički borci" vraćeni u svoju matičnu zemlju, ali se ne navode njihovi identiteti.

Prošlog meseca, Ankara je pojačala proces vraćanja ljudi koji su osumnjičeni da su strani pripadnici Islamske države iz turskih zatvora ili Sirije, rekavši da Turska "nije hotel" za strane borce, prenosi AP.

TURSKA NIJE HOTEL ZA ČLANOVE ISLAMSKE DRŽAVE! Turski ministar: Ekstremisti će biti vraćeni u MATIČNE ZEMLJE!

Deportovano je više od 60 takvih stranaca, uključujući osumnjičene pripadnike Islamske države iz Sjedinjenih Država, Danske, Nemačke, Irske i Holandije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija