• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer DN

11.12.2019

18:56

RUSKINJA NAJJAČA ŽENA NA SVETU! Sa ovom sportistkinjom niko ne sme da se šali! (FOTO/VIDEO)

Vesti

RUSKINJA NAJJAČA ŽENA NA SVETU! Sa ovom sportistkinjom niko ne sme da se šali! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Natalija Kuznjecova (28) svetska je šampionka u bodibildingu. Visoka je 170 cm i teška čak 102 kg, a drži svetske rekorde u podizanju tegova jednom rukom, iz benča i u mrtvom dizanju

Ruskinja Natalija Kuznjecova (28) svetska je šampionka u bodibildingu i najjača žena na planeti. Ona drži svetske rekorde u podizanju tegova jednom rukom, iz benča i u mrtvom dizanju.

Počela sa 14 godina

Natalija se u intervjuu za "Golders njuz end sport" prisetila svojih početaka. Ona je navela da su je, dok je odrastala, zvali "mali miš".

- Kao tinejdžerka imala sam samo 40 kilograma i bila sam veoma mršava. Otac mi je predložio da vežbam, u nadi da će mi to podići samopouzdanje - priča Natalija, koja je sada visoka 170 centimetara, ima 102 kilograma i najteža je žena bodibilder na svetu.

 

 

Ona je dodala da u početku nije razmišljala o tome da se profesionalno bavi sportom.

- Nakon što mi je tata rekao da radim vežbe, nastavnik fizičkog u školi usmerio me je na bodibilding. Počela sam da vežbam sa 14 godina i tada sam, kao i svi drugi, odlazila u teretanu bez ikakvog cilja. Međutim, posle samo tri meseca, trener u teretani me je pitao da li želim da učestvujem na bodibilding takmičenju - ispričala je Ruskinja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Belgrade, Serbia #amazonka #travel #fbb #Bodybuilding #guestshow #guestposing #serbia #belgrade #legs #WingsOfStrength

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on Nov 10, 2019 at 12:53am PST

 

BIZNISMEN I LJUBAVNICA UHVAĆENI DOK SU IMALI S*KS U KOLIMA Ono što se potom dogodilo je JEZIVA PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA I POLICIJU

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#amazonka #shoulders #arms #fbb #shape #bodybuilding @atlantisspa.eu

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on Oct 30, 2019 at 7:27am PDT

NATALIJINE MERE

visina: 170 cm
težina 102 kg
obim bicepsa: 47 cm
obim grudi: 130 cm
obim kukova: 74 cm
obim struka: 70 cm
obim butine: 71 cm

NATALIJINI REKORDI

dizanje tegova jednom rukom: 124 kg
dizanje tegova iz benča: 175 kg
mrtvo dizanje: 240 kg

 

Kako je istakla, otišla je na to takmičenje, a nakon njega je usledilo još nekoliko njih.

- Do 15. godine postala sam šampionka ne samo grada Čite, u kojem sam rođena, već celog regiona Zabajkalski kraj - rekla je Natalija, koja sada živi u Moskvi.

Prepoznaju je na ulici

Prema njenim rečima, nakon toga je samo nizala medalje. Godine 2014. postala je svetska šampionka u podizanju tegova jednom rukom, kao i u dizanju tegova iz benča. Istovremeno je postavila i svetske rekorde u obe kategorije.

Ona jednom rukom može da digne 124 kilograma, a iz benča 175 kila. Kasnije je postavila i svetski rekord u mrtvom dizanju, podigavši čak 240 kilograma.

- Posle toga su ljudi počeli da me prepoznaju na ulici i da traže da se slikaju sa mnom. Neki čak znaju i moje ime - ispričala je Natalija.

REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENE LANE (18) otkrili su JEZIV PODATAK

 

 

Ne smeta joj što muž ima manje mišiće od nje

Foto: printskrin youtube

Natalija Kuznjecova, koja se nedavno udala, kaže da je svog supruga Jusifa Ejvazova (42) upoznala još pre deset godina. Njoj, kako sama ističe, uopšte ne smeta što su joj bicepsi veći nego njegovi.
- Ne smeta mi što ima manje mišiće od mojih. Obostrana ljubav i razumevanje su tajna naše uspešne veze - navela je Natalija i dodala da joj je suprug najveća podrška.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija