• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.12.2019

11:59

(VIDEO) DRAMA U ŠPANIJI! Besni požar u fabrici za reciklažu, vlasti pozvale građane DA NE IZLAZE NAPOLJE!

Vesti

(VIDEO) DRAMA U ŠPANIJI! Besni požar u fabrici za reciklažu, vlasti pozvale građane DA NE IZLAZE NAPOLJE!

Podeli vest

Španske službe za vanredne situacije savetovale su danas stanovnike u i oko severoistočnog grada Montornes del Valjes, da ostanu u zatvorenom prostoru nakon što je veliki požar zahvatio obližnju fabriku koja se bavi reciklažom hemijskih supstanci

Službe su, takođe, napisale na svom Tviter nalogu da ljudi ne bi trebalo da prilaze području gde se nalazi postrojenje za reciklažu rastvarača i industrijskih ostataka, preneo je AP.



Regionalno vatrogasno odeljenje je saopštilo je da je poslalo oko 30 jedinica koje pokušavaju da ugase požar.



Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama.

(VIDEO) STRAŠAN POŽAR U RUSIJI! Gori fabrika boja i lakova, ima povređenih, 70 vatrogasaca bori se sa vatrom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija