• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

12.12.2019

08:26

MLADA JE KRENULA KA OLTARU I USLEDIO JE HOROR! Ali onda se iz tragedije IZRODILO ČUDO...(VIDEO)

Vesti

MLADA JE KRENULA KA OLTARU I USLEDIO JE HOROR! Ali onda se iz tragedije IZRODILO ČUDO...(VIDEO)

Podeli vest

Trudna mlada preminula je od moždanog udara samo nekoliko minuta pre nego što je trebalo da stigne do oltara, a iza sebe je ostavila tužnog verenika i bebu hitno porođenu carskim rezom

Medicinska sestra Džesika Guedes iz Brazila bila je u šestom mesecu trudnoće i naizgled zdrava kada je počela da se oseća loše u limuzini na putu do crkve u Sao Paulu.

Njena porodica prvo je mislila kako pati od teskobe uoči ceremonije nakon što se požalila kako oseća vrtoglavicu i bolove u vratu.

Nisu bili svesni da boluje od preeklampsije, koja će joj uskoro oduzeti život. Lekari su je proglasili mrtvom ubrzo nakon dolaska u bolnicu, preneo je Dejli mejl.


Njen verenik, vatrogasac Flavio Gonzales koji ju je već čekao pri oltaru, bio je iznenađen kašnjenjem. No u prostoriju je tada uletela rođaka tražeći pomoć nakon što se mlada onesvestila u autu.

 

 


- Bio sam zabrinut jer sam je čekao kod oltara i dugo joj je trebalo da dođe. Njena rođaka dotrčala je i rekla mi je da se onesvestila. Otvorio sam vrata automobila, a ona je ležala, no povratila je svest i razgovarala je sa mnom. Rekao sam joj: "Draga, ovde sam"- rekao je nesuđeni mladoženja Flavio brazilskom magazinu Crescer, koji je pokušao da joj pruži prvu pomoć.

 

Ona mu je odgovorila da je sve u redu, ali da ima jak bol u leđima i vratu.

Izvadio ju je iz limuzine i zatražio pomoć od svojih prijatelja vatrogasaca koji su bili tamo kao gosti.

Mlada (30) je odmah prevezena u bolnicu, a prema lekarskom izveštaju, doživela je moždani udar zbog preeklampsije i unutarašnjeg krvarenja što je značilo da su hirurzi bili prisiljeni da joj uklone maternicu.

S obzirom na ozbiljnost slučaja, medicinski tim obavio je hitan carski rez kako bi spasio život bebe i mlade mame, no ona je preminula nakon operacije. Sofija je rođena sa 930 grama i 34 cm i u bolnici je boravila dva meseca, ali sada je dobro.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija