• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2019

23:35

TRAMP MOLI SUD: Ne objavljujte podatke o mojim finansijama! SUD ODGOVORIO!

Vesti

TRAMP MOLI SUD: Ne objavljujte podatke o mojim finansijama! SUD ODGOVORIO!

Podeli vest

Vrhovni sud SAD saopštio je da će razmotriti molbu predsednika Donalda Trampa da podatke o njegovim porezima, bankovnim i finansijskim računima ne objavi

Rasprava će početi u martu, a sudije će odluke morati da objave u junu. Ako presude protiv Trampa, predsednik će morati da objavi podatke o ličnim finansijama - što već duže vreme pokušava da spreči, prenosi Glas Amerike.

Tramp je podneo tužbu da bi sprečio banke da kongresnim odborima u Predstavnickom domu i tužiocu na Menhetnu predaju njegova finansijska dokumenta.

GOTOVO JE, AMERI SHVATILI KOLIKO SU SE ZA*EBALI! Strah od Putina jači je od svega, evo kako sad pokušavaju da se izvade!



Vrhovni sud će, takođe, odlučiti da li tužilocu na Menhetnu moraju biti predati Trampovi poreski obrasci u proteklih osam godina, što je deo tekuće istrage.

Donald Tramp je do sada izgubio spor na nižim sudovima, ali odluka nije konačna ni izvršna dok se o tome ne izjasni Vrhovni sud.



U tom telu od devet sudija, većinu imaju konzervativci, a dvojicu sudija predložio je Tramp.

Ovi procesi nemaju veze s opozivom predsednika SAD koji se vodi u Predstavnickom domu Kongresa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija