• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2019

09:59

KOGA TO LJUBI MAKRON? Slike francuskog predsednika iz Brisela IZAZVALE VELIKU PAŽNJU ZBOG JEDNOG DETALJA

Vesti

KOGA TO LJUBI MAKRON? Slike francuskog predsednika iz Brisela IZAZVALE VELIKU PAŽNJU ZBOG JEDNOG DETALJA

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron i nova premijerka Finske Sana Marin našli su se u centru pažnje u Briselu.

Kako prenose mediji, njihovo druženje bilo je veoma upečatljivo, jer su odmah nakon susreta viđeni kako se smeju i razmenjuju šale.

Reklo bi se da je najmlađa premijerka na svetu uživala u društvu francuskog predsednika, a osim njega, viđena je u društvu Angele Merkel i drugih evropskih zvaničnika.

Marin je upravo na ovom samitu imala svoj debi za govornicom, u svom govoru pričala je o klimatskim promenama, a novinarima je prokomentarisala i to što je najmlađa premijerka na svetu.

ONA JE NAJMLAĐA PREDSEDNICA VLADE U ISTORIJI SVOJE DRŽAVE! Finska dobila novog lidera!

KO JE SANA MARIN, NAJMLAĐA PREMIJERKA NA SVETU! Odrasla s majkom i njenom partnerkom, ima ćerkicu, a JEDNU STVAR IZ DETINJSTVA NIKADA NEĆE ZABORAVITI!

- Nisam se toliko koncetrisala na medijsko praćenje promene vlade ili mog premijera, već na činjenicu da imamo puno posla - rekla je ona.

Foto: Rojters

 

Marin je inače politikom počela da se bavi 2006. godine. Njen uspon je bio munjevit. Sa 27 godina je postala poslanica u gradu Tampere. U Parlament je ušla 2015. godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija