• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.12.2019

14:39

JA SAM TAKO USAMLJEN, NEMAM PRIJATELJE, NIKOG... Ovo je POTRESNA PRIČA koja je OBIŠLA SVET! (VIDEO)

Vesti

JA SAM TAKO USAMLJEN, NEMAM PRIJATELJE, NIKOG... Ovo je POTRESNA PRIČA koja je OBIŠLA SVET! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan Britanac snimio je video klip koji je postao viralan, jer je u njemu on svojom iskrenošću oduševio svet

Mark Gajsford (52), direktor jedne uspešne firme u engleskom Kentu, snimio je hrabru i iskrenu video ispovest i stavio je na Linkedin, u kojoj priznaje koliko je usamljen.

Iako je otac dvoje dece i oženjen, Mark u klipu priča kako su mu se deca odselila iz porodične kuće, a supruga radi vikendima.

On priznaje da nedostatak društvenog života ostavlja rupu koja nikako ne može da se ispuni. 

Video snimak je vrlo brzo oduševio korisnike ove društvene platforme i za kratko vreme stekao dvadesetak hiljada pregleda, uz brojne komentare, piše Dejli mejl.

- Ja nemam prijatelje. Ja sam tako sam, kao da nemam nikog. Ja sam jedan usamljeni cmizdravac- započinje Mark svoju ispovest.

Iako ističe da je zastrašujuće što je na ovakav način pred celim svetom otkrio sve svoje tegobe, on nastavlja svoju priču:

- Znam mnogo ljudi, ali uglavnom putem posla i društvenih mreža. Ali, sa njima ne mogu da odem na večeru ili u šetnju. Nisam ja jedini koji nema prijatelje- kaže Mark. 

On otkriva i poražavajuči statistiku da 18 odsto muškaraca uopšte nema niti jednog bliskog prijatelja, a da 32 odsto pripadnika jačeg pola nemaju nikoga koga bi mogli da nazovu najboljim drugom.

Ovaj Britanac kaže da su istraživanja pokazala kako "zbližavanje muškaraca smanjuje stres više nego izlazak sa intimnim partnerom ili vreme provedeno sa porodicom", pa zato odlučuje da krene u lokalni pab i druži se sa nekim.

ZARAZNO I OPASNO PO ZDRAVLJE! Usamljenost je štetnija od pušenja!

Kako stiže pred pab, vidi se da ga hvata nervoza, zato što tamo ne poznaje apsolutno nikoga. Snimak se nastavlja po njegovom izlasku iz paba, i Mark onda priča kako je upoznao nekoliko ljudi.

- Ne mogu još da ih nazovem prijateljima, ali nadam se da će biti u budućnosti.

Kada je ovaj video pušten, počela je da stiže gomila komentara u kojima se korisnici dive Marku zbog njegove hrabrosti i iskrenosti.

- Nisi sam, prijatelju moj...- napisao je jedan sapatnik, a drugi je dodao:

- Nisi svestan koliko je još ljudi u istoj takvoj poziciji... 

ALARMANTNO! BERLINOM HARA KUGA USAMLJENOSTI! U nemačkoj prestonici niko NE PRIMETI 300 SMRTNIH SLUČAJEVA GODIŠNJE!

A poslednji glasi ovako:

- I ja sam tako usamljena... P.S. Baš si sladak...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija