• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

19.12.2019

11:26

NAJPOZNATIJA RUSKA VIDOVNJAKINJA svih vremena PREDSKAZALA ŠTA NAS OČEKUJE 2020!

Vesti

NAJPOZNATIJA RUSKA VIDOVNJAKINJA svih vremena PREDSKAZALA ŠTA NAS OČEKUJE 2020!

Podeli vest

Najpoznatija ruska vidovnjakinja svih vremena Eugenia Davitašvili predvidela šta nas očekuje u 2020. godine

Eugenia Davitašvili bila je najpopularnija vidovnjakinja svih vremena, a u bivšem SSSR-u važila je za fenomen. Poznata je kao ruska isceliteljka, pisac, slikar, vidovnjak i astrolog.

Eugenia je tvrdila da može da izleči rak, slomljene kosti i čoveku produži život iznad 100 godina.

Eugeniu su u Rusiji zvali Džuna, a 2015. godine preminula je u Moskvi i sahranjena je pored svog sina koji je umro 2001. godine.

Njena predskazanja ostala su upamćena kao detaljna i vrlo tačna. U Rusiji je ostala upamćena kao istorijska figura koja nikada neće biti zaboravljena.

Tokom devedesetih godina Džuna je bila rektor Univerziteta aleternativne medicine u Kolombu, a njen život je obavijen velom misterije. Mnogi veruju da je radila za tajnu službu.

Juna je tvrdila da ne samo što može da isceljuje, već može da vidu i vrlo jasnu sliku budućnosti.

Ona je za period od 2020. godine do 2025. godine rekla da svet očekuje globalna kataklizma, ali da ne treba da strepimo od Trećeg svetskog rata.

U svetu će biti dosta tenzija, pa iako je rekla da nema potrebe da steprimo od ratnog stanja, Džuna nije porekla mogućnost lokalnih konflikta.

Iako 2020. godina prema njenom mišljenju neće biti ružičasta, Džuna je smatrala da jedino ako se vratimo tradicionalnim vrednostima možemo da doživimo prosperitet.

Samo nekoliko dana pred smrt Džuna je predvidela pet teških godina nakon kojih će ljudi dići svoj glas i nastupiće vreme prosperiteta. Prema njenom mišljenju, pozitivne promene su moguće samo ako svi zajedno učestvujemo u gradnji života.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vidovdan

pre 4 godine

Šta znači treći svetski rat? U trenutnoj siruaciji na bliskom istoku uključeno je mnogo faktora i nezvanično, dosta država. Pored međusobnih sukoba islamskih država, umešan je NATO, a u NATO-u ima mnogo država. Rusija uma mirovnu uligu, ali je tu... Zašto otvoreno ne kažemo, to je treći svetski rat, koji će dogovorom Rusije i Amerike biti završen.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17