• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji list

20.12.2019

14:45

MAGDALENA SE ZALJUBILA U PILOTA I RODILA SINA Uskoro ga je UBILA,  a onda je OTKRIVENO ŠTA SE GODINAMA DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA

Vesti

MAGDALENA SE ZALJUBILA U PILOTA I RODILA SINA Uskoro ga je UBILA, a onda je OTKRIVENO ŠTA SE GODINAMA DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA

Podeli vest

Priča jednog pilota i stjuardese ličila je na bajku, a ustvari je bila pakao!

Stjuardesa Magdalena Lesicka (33) na žurci svoje kompanije zaljubila se u pilota Pitera Čivlersa. Uskoro, i on joj je uzvratio emocije, a par se uskoro iz Nemačke preselio u Britaniju.

2012. godine ju je zaprosio, a 2015. rodio se njihov sin Džejms.

Gledajući njegov profil na Fejsbuku, neupućeni posmatrač bio bi uveren da je mladi bračni par proživljavao idilu. Stvarnost je, nažalost, bila puno drugačija.

Iza Piterove karijere koja je bila u usponu skrivao se izuzetno agresivan muškarac, bolesno ljubomoran i sa strašnim promenama raspoloženja. Svoju verenicu godinama je psihički i fizički zlostavljao, gotovo od prvog trenutka kad su se upoznali.

Nazivao je ovcom, a sebe njenim vlasnikom. Vređao je pred prijateljima, a u trenucima besa je čupao svoju kosu i terao je da je proguta. Nesrećna žena pokušavala je da ga ostavi nekoliko puta, a u jednom periodu pomirenja iznenada je zatrudnela iako je pila kontracepcijske tablete.

Kratko nakon porođaja su se stvari smirile, ali se njegovo sadističko ponašanje uskoro opet vratilo. Dešavalo se da joj gnječi bradavice ispod odeće i ponižava  je na sve moguće načine. Ponekad  je davio samo da joj pokaže snagu.

Jednom ju je tokom kom izlaska odvukao u ugao i lupao je šakama oko njene glave,  jer je razgovarala s drugim muškarcem. Istovremeno, počeo je paralelnu vezu sa drugom stjuardesom.

Žena je nakon brojnih svađa i pomirenja uspela da se odseli od njega i u leto 2017. godine s dečakom, koji je uskoro trebalo da napuni dve godine, živela je u iznajmljenom stanu u Mančesteru.

Piter se plašio da bi mogla da odvede njihovog sina u Poljsku pa ju je besomučno zvao i pretio joj.

Govorio joj je da je jadnica, da on ima moć i da će je policija uhapsiti istog trena ako poželi da odvede sina.

Potpuno ju je  izluđivao, pa je ona je u jednom trenutku doživela nervni slom i izbola svog sina nožem, a onda je pokušala da ubije i sebe. Iako je probila plućno krilo, uspela je da preživi.

Osuđena je za ubistvo i dobila je 15-godišnju zatvorsku kaznu.

Sada je nakon dugog sudskog postupka na 18 godina zatvora osuđen i njen bivši verenik, a šokantni dokazi su tek sad javno objavljeni.

- Kada smo započeli vezu, ništa nije ukazivalo da će postati čudovište koje sam kasnije upoznala. Želim da javnost zna šta mi je napravilo njegovo zlostavljanje. Uništio me. Nemam pojma kako je to uspeo i verojatno ću provesti ostatak života razmišljajući kako je ambicioznu i sigurnu ženu pretvorio u ovo što sam sada - napisala je iz zatvora zlostavljana žena.

Piter, koji čeka izvršenje zatvorske kazne, živi s novom devojkom stjuardesom, i njihovo dvoje dece od godinu i po i deset meseci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Košarka

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija