• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk/informer.rs

20.12.2019

15:22

(FOTO/VIDEO) MAMA, TAJ UKRAS ME JE UPLAŠIO! Devojčica je u suzama pobegla od novogodišnje jelke, a onda je majka prišla drvetu i SLEDILA SE!

Vesti

(FOTO/VIDEO) MAMA, TAJ UKRAS ME JE UPLAŠIO! Devojčica je u suzama pobegla od novogodišnje jelke, a onda je majka prišla drvetu i SLEDILA SE!

Podeli vest

Porodica Njuman iz američke države Džordžija primetila je na vrhu svoje bogato ukrašene jelke ukras kome tu nije bilo mesto - živu sovu

Sovu je 12. decembra primetila njihova desetogodišnja ćerka Indija dok je zadivljena razgledala ukrase i lampice na božićnom drvetu.

 

 

Jelka je, inače, bila nakićena i ukrasima u obliku sove kada je devojčica primetila živu pticu zavučenu među grane. Prestravljeno dete je viknulo "O, bože" i u suzama otrčalo majci Kejti Mekbrajd Njuman koja je sedela u trpezariju.

MAGDALENA SE ZALJUBILA U PILOTA I RODILA SINA Uskoro ga je UBILA, a onda je OTKRIVENO ŠTA SE GODINAMA DEŠAVALO IZA ZATVORENIH VRATA

 

 

 "Mama, taj ukras me je uplašio", rekla je devojčica kroz suze i pobegla u drugu sobu, posle čega je Kejti otišla do jelke i šokirala se. Razgrnula je grane i videla sovu kako gleda u nju.

 

 

Odmah je nazvala Centar za prirodu okruga Čatahuči, gde su je posavetovali da sovu hrani sirovom piletinom i da uveče otvori prozor kako bi ptica sama odletela. Međutim, sova nikako nije htela da napusti jelku, pa je radnik centra došao, uhvatio pticu i pustio je u divljinu.

Pošto je bila jako mržava, zaključio je da je bila na drvetu otkako ju je porodica kupila u prodavnici krajem novembra.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 4 godine

Seem fake Rick. Mislim koliko treba da budes amerikanac, da bi doneo kuci jelku okitio je i tek oda otkrio sovu na njemu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija