• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

20.12.2019

19:50

DVA MESECA POSLE MOJE SMRTI POČEĆE TREĆI SVETSKI RAT! Čuveni svetogorski prorok PREMINUO, SVET U PANICI OD NJEGOVOG PREDSKAZANJA!

Vesti

DVA MESECA POSLE MOJE SMRTI POČEĆE TREĆI SVETSKI RAT! Čuveni svetogorski prorok PREMINUO, SVET U PANICI OD NJEGOVOG PREDSKAZANJA!

Podeli vest

Početkom decembra materijalni svet je napustio otac Jefrem, čuveni monah iz Arizone koji je ceo život službovao u Američkoj arhiepiskopiji Carigradske patrijaršije

Pravoslavni veruju da je da Jefrem bio obdaren proročkim darom, a mnoga njegova proročanstva su se navodno ispunila. Jedno od njih je bilo vezano za njegovu sopstvenu smrt, a to proročanstvo je već danima tema svih svetskih medija.

Naime, Jefrem je predvideo svoju smrt, rekavši da će otići na nebo pre Nove godine, što se i dogodilo. Prema rečima ovog monaha, u vreme njegove smrti Aton će biti pred raskolom, a dva meseca kasnije počeće rat kakav svet još nije video!

 

 

 

Ostvarile su se dve od tri tačke proročanstva - smrt oca Jefrema pre Nove godine i raskol na Svetoj gori i u pravoslavnom svetu uopšte.

Rođen u Grčkoj, otputovao u Ameriku...

Jefrem je rođen kao Joanis Moraitis 24. juna 1928. godine u gradu Volos u Grčkoj. Sedamdesetih godina je otputovao u Ameriku, gde je vredno radio na osnivanju pravoslavnih manastira, od kojih je najpoznatiji manastir Svetog Antonija Velikog u Arizoni. 

 

Cilj teksta nije potvrđivanje ili negiranje ovog proročanstva, i svako je slobodan da odluči u šta da veruje. Podsetićemo se ponovo reči Isusovih iz Svetog pisma: "Niko ne zna dan i čas mog drugog dolaska do otac moj sam!"

ZAŠTO JE TESLA UMRO BEZ PREBIJENE PARE I U DUGOVIMA DO GUŠE?! Isplivale MRAČNE TAJNE srpskog naučnika! (VIDEO)

 

Ali, i pored skepticizma želimo da skrenemo pažnju na još jedan primer Jefremove prozorljivosti.

Nekoliko dana posle smrti oca Jefrema, u manastiru Svetog Antonija u Arizoni, monah Ilija je odmarao posle napornog dana. Te noći mu se u snu javio već upokojeni Jefrem, i tada mu je rekao: "Ne brini, uskoro ćeš biti sa nama." 

Šest dana kasnije otac Ilija se upokojio u Gospodu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija