• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

21.12.2019

08:12

(VIDEO) NAUČNIK KOJI JE RADIO U BAZI SA VANZEMALJCIMA ŠOKIRAO SVET: Evo odakle i kako oni dolaze, tu je devet različitih vanzemaljskih vozila...

Vesti

(VIDEO) NAUČNIK KOJI JE RADIO U BAZI SA VANZEMALJCIMA ŠOKIRAO SVET: Evo odakle i kako oni dolaze, tu je devet različitih vanzemaljskih vozila...

Podeli vest

Godine 1989, čovek po imenu Robert S. Lazar je kontaktirao lokalnu TV stanicu u Las Vegsu (KLAS) tražeći priliku da iznese svoju priču u javnost

Lazar tvrdi da je radio kao fizičar na vladinom projektu Galileo, koji je bio strogo poverljiv u to vreme.

Projekat je obuhvatao obrnuti inženjering vanzemaljske tehnologije i istraživanje je sprovedeno u tajnoj bazi koja se zove S4 i koji se nalazi 16 kilometara južno od zloglasne oblasti 51.

Prema Lazarevom opisu, S4 postrojenje ima devet avionskih hangara skrivenih unutar planina. Vrata hangara su izgrađena pod takvim uglom da se slažu sa planinskom padinom i takođe su kamuflirani prirodnim materijalom.

Lazar tvrdi da je video devet različitih vanzemaljskih vozila u bazi i opisao je tehničke detalje u vezi sa njihovim načinom rada pogona. Njegov posao je uključivao istraživanje goriva za letelice, element sa atomskim brojem 115.

OTKRIVENA VEZA TESLE I PIRAMIDA! Srpski naučnik ODGONETNUO zašto su mistične građevine takvog oblika i zašto su baš na tom mestu! (VIDEO)

Ovaj element je posedovao neobične osobine koje su omogućavale da leteći tanjir iskrivi prostor oko njih. Na ovaj način, brod prelazi ogromne razdaljine sa minimalnim fizičkim kretanjem.

- Ja sam sasvim siguran šta sam video. Znam šta zvanična nauka tvrdi i znam gde smo mi sa fizikom danas. Ovo je vanzemaljska letelica sa tehnologijom stotine i stotine godina ispred nas i to je kraj priče - rekao je Lazar.

Lazar je dobio informacije o istoriji vanzemaljaca na Zemlji u poslednjih 100.000 godina. Vanzemaljci dolaze iz Zeta Reticuli zvezdanog sistema i nazivaju ih "Sivi".

Lazar tvrdi da otkako je izašao u javnost,  nekoliko pretnji je dobio, a čak je bio i upucan.

Lazareva tvrdnja ne može lako da se proveri. Njegovi podaci su izbrisani i nema dokaza da je radio u Los Alamos Nacionalnoj laboratoriji.

(ŠOK VIDEO) NASA ISKLJUČILA RUSKOG KOSMONAUTA U TRENUTKU KADA JE PRIJAVIO VANZEMALJSKU LETILICU! Neoboriv dokaz da NASA i Rusija znaju za "male zelene"!

Međutim, njegovo ime se pojavilo u telefonskom imeniku naučnika Los Alamos i njegova slika u julu 1982. godine u izdanju Los Alamos Monitor, pozivajući se na njegovo zaposlenje na sajtu.

Bob Lazar nudi značajnu količinu dokaza koji potkrepljuju njegove tvrdnje i od tada je stekao mnogo sledbenika. Za njih, on je čovek sa kredibilitetom i solidnim iskustvom u fizici i inženjeringu.

ŠTA SU NACISTI RADILI NA KAVKAZU?! Otkriven kovčeg s amblemom Trećega Rajha! I TI NE BILO KAKAV VEĆ SA ZNAKOM "Ahnenerbe"

Koji god da su njegovi razlozi, Lazar je odgovoran za reputaciju oblasti 51 koju ima i danas, uprkos tajnovitosti.

Ako je Lazar u pravu i govori istinu, njegovo svedočenje može potvrditi ono što se već odavno špekuliše.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija