• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

24.12.2019

15:55

ON JE NITKOV I SVIN*A ANTISEMITSKA! Putin se žestoko OSTRVIO na jednog ambasadora, evo i zašto...

Vesti

ON JE NITKOV I SVIN*A ANTISEMITSKA! Putin se žestoko OSTRVIO na jednog ambasadora, evo i zašto...

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin nazvao je „nitkovom i svinjom antisemitskom“ ambasadora Poljske u Nemačkoj Jozefa Lipskog, koji je 1938. godine predlagao da se Adolfu Hitleru podigne spomenik

Putin je priznao da kada je pregledao arhivska dokumenta iz te epohe, bio je začuđen načinom rešavanja „jevrejskog pitanja“ u Poljskoj.

- Ono što me je iskreno pogodilo je to kako su Hitler i zvanični predstavnici Poljske razgovarali o takozvanom jevrejskom pitanju. Hitler je rekao ministru spoljnih poslova, a zatim i poljskom ambasadoru u Nemačkoj, da ima ideju da protera Jevreje u Afriku u kolonije ’da se istrebe‘. Ambasador Poljske je to uneo u svoj izveštaj koji je podneo ministru spoljnih poslova Poljske, gospodinu Beku, u kojem piše: "Kada sam to čuo, odgovorio sam mu (Hitleru) da ako to učini, postavićemo mu veličanstven spomenik u Varšavi"- rekao je Putin na sastanku Ministarstva odbrane Rusije, pozivajući se na arhivska dokumenta kojima raspolaže Rusija.

PUTIN ZA DLAKU IZBEGAO SMRT! Zaronio je, a nije bio svestan šta ga je čekalo NA MORSKOM DNU...

Ruski predsednik je istakao da je poljski ambasador tako odgovorio u nadi da će biti nagrađen.

- Nitkov, antisemitska svinja, ne može se drugačije nazvati. On se potpuno solidarisao sa Hitlerom u njegovim antisemitskim idejama i štaviše, obećao je da će mu podići spomenik u Varšavi zbog iživljavanja nad Jevrejima- konstatovao je ruski predsednik.

On je dodao da Rusija ima dovoljno materijala da nikome ne dozvoli da „okalja sećanje na njene očeve, i sve one koji su dali svoj život na oltar pobede nad nacizmom“.

Ruski lider je istakao da ljudi takve sorte, što su razgovarali sa Hitlerom, danas uništavaju spomenike podignute vojnicima-oslobodiocima ili vojnicima Crvene armije, koji su oslobodili evropske zemlje i narode od nacizma.

KO ĆE NASLEDITI PUTINA?! 5 imena je u igri, ali svi znaju KO ĆE BITI VLADAR IZ SENKE! Tu je i kec iz rukava koji se zove - Belorusija! (VIDEO)

- To su njihovi sledbenici. Nažalost, u tom smislu se malo toga promenilo, i mi moramo imati to na umu- zaključio je Putin.

PUTIN NE VERUJE NIKOME! Jeljcinov čovek od poverenja otkriva ŠOKANTNE DETALJE USPONA ruskog predsednika od KGB DO KREMLJA! (VIDEO)

Jozef Lipski je bio ambasador Poljske u Berlinu od 1934. do 1939. godine. Jedan od njegovih prvih zadataka bio je rad na poljsko-nemačkom dogovoru o nenapadanju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija