• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.12.2019

16:59

BILO JE USPONA I PADOVA! Da li je KRALJICA ELIZABETA u BOŽIĆNOJ PORUCI isprozivala princa Endrua zbog SKANDALA?!

Vesti

BILO JE USPONA I PADOVA! Da li je KRALJICA ELIZABETA u BOŽIĆNOJ PORUCI isprozivala princa Endrua zbog SKANDALA?!

Podeli vest

Kraljica Elizabeta II planira da prizna u božićnoj poruci da su i Velika Britanija i njena porodica preživeli tešku godinu punu uspona i padova

Unapred snimljena poruka biće emitovana u Britaniji i zemljama Komonvelta na Božić, preneo je AP.


Ona je snimljena pre nego što je kraljičin suprug, princ Filip, hospitalizovan u Londonu iz mera predostrožnosti, a u međuvremenu je izašao iz bolnice.

U izvodima koje je Bakingemska palata objavila pre nego što govor bude emitovan vidi se da kraljica priznaje da je bilo poteškoća tokom godine.

Govoreći o potrebi pomirenja i oproštaja, Elizabeta je rekla da ove godine stvari nisu išle tako glatko i da je bilo uspona i padova, ali da mali koraci mogu da naprave drugačiji svet.

Smatra se da je ona mislila na iscrpljujući put izlaska Velike Britanije iz Evropske unije, koji je doveo do dugotrajnog političkog ćorkosaka, prekinutog tek ovog meseca kada su glasači dali konzervativnoj stranci većinu u parlamentu i na neugodne trenutke u kraljevskoj porodici, navela je agencija.

(FOTO) PRINC FILIP IZAŠAO IZ BOLNICE! Suprug Elizabete Druge helikopterom prebačen na porodično imanje


Problemi sa kojima se ove godine suočila kraljičina porodica uključivali su povlačenje princa Endrua iz javnih dužnosti zbog katastrofalnog TV intervjua u kojem je branio prijateljstvo sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom.

Porodica je, takođe, pretrpela javni razdor izmedu princa Vilijema i princa Herija, koji je sa suprugom Megan i malim sinom Arčijem otputovao u Kanadu, umesto da provede božićne praznike u Sandringem istejtu, kraljičinom seoskom odmaralištu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija