• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

07.01.2020

16:40

BROJ POGINULIH NA SAHRANI GENERALA SULEJMANIJA PORASTAO NA 50! U metežu povređeno 213 ljudi, Iran zavijen u crno!

Vesti

BROJ POGINULIH NA SAHRANI GENERALA SULEJMANIJA PORASTAO NA 50! U metežu povređeno 213 ljudi, Iran zavijen u crno!

Podeli vest

Broj poginulih u metežu nastalom tokom sahrane iranskog generala Kasima Sulejmanija porastao je na 50, javila je poluzvanična iranska novinska agencija Isna pozivajući se na lokalnog zvaničnika

Agencija Fars, pozivajući se na zvaničnike iz hitnih službi, javila je prethodno da je u metežu povređeno 213 ljudi.

Isna je ranije danas javila da je sahrana Sulejmanija, ubijenog u američkom vazdušnom napadu u Iraku, u njegovom rodnom gradu Kermanu, odložena pošto je u metežu stradao veliki broj ljudi.

POSLE STRAŠNE TRAGEDIJE ODLOŽENA SULEJMANIJEVA SAHRANA! Još uvek nije poznat novi termin

U izveštaju nije navedeno koliko će sahrana biti odložena, preneo je Rojters.

Na fotografijama koje je objavila iranska državna televizija, vidi se više hiljada ljudi okupljenih na ulicama grada, mnogi od njih obučeni u crno, u znak žalosti za ubijenim generalom, prenosi Rojters.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija