• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

12.01.2020

20:26

(VIDEO) HTELA JE DA IMA LEPO SEĆANJE NA PUTOVANJE, A ONDA SE ZAČUO RAFAL! Drugi ugao trostrukog ubistva u Splitu!

Vesti

(VIDEO) HTELA JE DA IMA LEPO SEĆANJE NA PUTOVANJE, A ONDA SE ZAČUO RAFAL! Drugi ugao trostrukog ubistva u Splitu!

Podeli vest

Trostruko ubistvo koje je u subotu poslepodne šokiralo Splićane sasvim je slučajno zabeležila još uvek nepoznata devojka dok je snimala video na Marjanu

- Uskoro ću biti doktorka dentalne medicine i kako mi je ovo -  na engleskom govori devojka na snimku u trenucima pre nego što se u pozadini čuje rafalna paljba.

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska objavila je da je u Splitu oko oko 15.35 sati u centru grada došlo do pucnjave na dve lokacije. U pucnjavi su poginule tri osobe, a osoba koja se sumnjiči za ubistvo uhićena je i privedena u policiju.

Nakon prve rafalne paljbe u Ulici Šperun u središtu Splita nastao je stampedo. Ljudi su vrišteći trčali prema plaži. Ali krvavom pohodu tu nije bio kraj. Nekoliko minuta kasnije ponovno su se čuli pucnji i to u nekoliko minuta hoda udaljenoj Radmilovićevoj ulici. Suma ovog mahnitog pokolja u samom središtu Splita je troje mrtvih.

PRONAĐEN KALAŠNJIKOV U SPLITU! Sumnja da je s njim IZVRŠENO TROSTRUKO UBISTVO!

M.P. i M.B. preminuli su na mestu događaja. J.T. hitno je prebačen u splitsku bolnicu, ali doktori nisu uspeli da mu spase život. U Splitu je ubrzo nastalo opsadno stanje, policija je "opkolila" centar grada. Osumnjičeni je naime, nakon svirepih ubistava, hladno i s puškom u ruci, šetao gradom, ne mareći za prolaznike.

Policija je odmah izdala upozorenje svima da radi vlastite sigurnosti ne izlaze na ulicu. Ipak, nije prošlo mnogo do njegovog hapšenja. Reč je o Filipu Zavadlavu (25) koji je policiju mirno "dočekao" u kafiću na Spinutu, nešto dalje od mesta zločina. Bio je u društvu svog oca.

Motiv ovog nezapamćenog zločina na koji se odlučio usred bela dana je osveta dilerima koji su maltretirali njega i njegova brata. Njegov brat je naime dilerima navodno dugovao poveću svotu novca. Filip nije mogao da izdrži taj pritisak i pretnje, a cijela situacija potpuno ga je izobličila.

On je naime bio mornar, nekada čak i uspešni sportista. Na brodu je bio više od godinu dana. Kako se saznaje, na njegovom popisu onih koje treba smaknuti bio je još jedan muškarac, ali njega nije uspeo da pronađe kod kuće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija