• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2020

07:58

U VAŠINGTONU KAO U RIJALITIJU! Tramp: Nensi je luda! Pelosi: Tramp je doživotno opozvan!

Vesti

U VAŠINGTONU KAO U RIJALITIJU! Tramp: Nensi je luda! Pelosi: Tramp je doživotno opozvan!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp i predsedavajuća Predstavničkog doma Nensi Pelosi su razmenili teške reči, dok se bliži pocetak suđenja za opoziv Trampa u Senatu

Tramp je Pelosi, svoju glavnu protivnicu u procesu opoziva koji je vodio Predstavnički dom koji kontrolišu demokrate, nazvao "ludom Nensi", dok je ona u programu mreže ABC News "This Sunday", izjavila da je Tramp "doživotno opozvan" bez obzira kakav bude ishod suđenja u Senatu.

FATALNA GLUMICA UPOREDILA PUTINA I TRAMPA! Od njenih reči jednom od njih dvojice NEĆE BITI DOBRO!

Predstavnički dom u decembru je izglasao rezoluciju sa dve tačke optužnice za opoziv Trampa zbog pokušaja da natera Ukrajinu da pokrene istrage na kojima bi on licno politički profitirao, preneo je sinoć Glas Amerike.

Predsednik je optužen za zloupotrebu položaja i opstrukciju kongrene istrage o Ukrajini.

Foto: tanjug/AP

Medutim, Pelosi tri nedelje odbija da pošalje rezoluciju sa tačkama optužnice Senatu, u pokušaju da navede lidera republikanske većine, Miča Mekonela, koji vatreno podržava predsednika Trampa, da pristane da na suđenju u Senatu svedoče kljucni Trampovi saradnici, kao i da izda nalog da se dostave dokumenta Bele kuće.

- Mi smo uvereni u svoje argumente. Ovaj predsednik je doživotno opozvan bez obzira na sve igre i poteze koje povlaci Mič Mekonel - izjavila je Pelosi.

Dodala je da demokrate veruju da ima dovoljno dokaza da se Tramp smeni s položaja.

ONA JE NAGOVORILA TRAMPA DA UBIJE SULEJMANIJA! Predvidela čak i kako će Iran reagovati!

Demokrate žele da cuju svedocenja najmanje cetvoro Trampovih saradnika, među kojima je i bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Džon Bolton, kao i vršilac dužnosti šefa osoblja Bele kuće, Mik Malvejni.

Nijedan od njih nije svedočio u Predstavničkom domu, pošto im je predsednik tako naredio, ali je Bolton prošle nedelje izrazio spremnost da svedoči u Senatu ako dobije obavezujući poziv.

Glas Amerike navodi i da je gotovo izvesno da će Tramp biti oslobođen odgovornosti u Senatu i da će ostati na položaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija