• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.01.2020

19:21

POLICAJAC U PROBLEMU ZBOG HITLEROVOG DVOJNIKA! Ovo nikako nije smeo da uradi!

Vesti

POLICAJAC U PROBLEMU ZBOG HITLEROVOG DVOJNIKA! Ovo nikako nije smeo da uradi!

Podeli vest

Nemačka policija razmišlja da pokrene disciplinski postupak protiv policajca koji nije reagovao kada se na ulici u istočnoj pokrajini Saksoniji pojavio čovek maskiran u Adolfa Hitlera na motociklu u stilu Vermahta

Policija je saopštila da se incident istražuje, jer je moguće da je dvojnik nacističkog lidera prekršio nemačke zakone o upotrebi zabranjenih simbola.

Na snimku postavljenom na društvenim mrežama vidi se kako se prolaznici smeju, među njima je i policajac u policijskom vozilu, a mnogi su i fotografisali motociklistu i njegovog vozača s karakterističnim brkovima, prenosi AP.

KRVAVI VIKEND U BALTIMORU! PET MRTVIH, sedmoro ljudi ranjeno!

Guverner Saksonija Mihael Krečmer napisao je na Tviteru da je "pojaviti se obučen u masovnog ubicu više nego neukusno".

Dodao je da se nada da će okupljanje bajkera u Augsburgu, nedaleko od grada Hemnic na istoku Nemačke, biti održano i naredne godine, ali da pre toga mora da bude jasno da je takvo ponašane neprihvatljivo i da se nešto tako neće ponoviti.

Vlasti u Saksoniji se već izvesno vreme bore da poprave sliku te pokrajine kao plodnog tla za neonacističke aktivnosti, nakon što je krajnje desna stranka Alternativa za Nemačku osvojila više od četvrtine glasova na lokalnim izborima prošle godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija