• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

20.01.2020

12:01

IRAN PREDAJE UKRAJINI ZAPISE CRNIH KUTIJA OBORENOG "BOINGA"! Teheran odgovorio na zahtev vlade iz Kijeva!

Vesti

IRAN PREDAJE UKRAJINI ZAPISE CRNIH KUTIJA OBORENOG "BOINGA"! Teheran odgovorio na zahtev vlade iz Kijeva!

Podeli vest

Iranske vlasti će predati Ukrajini zapisnik podataka sa crnih kutija ukrajinskog aviona koji je oboren u Teheranu, saopštio je direktor odeljenja koje se bavi istragom događaja Organizacije građanske avijacije Irana Hasan Rezajefar

- Podaci sa crnih kutija iz ukrajinskog aviona biće poslati u Kijev zbog istrage - rekao je Rezajefar, prenosi agencija Tasnim.

Prema njegovim rečima, u čitanju podataka sa crnih kutija će pomoći i ekspertiza Francuske, Kanade i Amerike.

ŠOKANTNO OTKRIĆE O OBARANJU UKRAJINSKOG AVIONA U IRANU! Sve što je rečeno u zavaničnoj istrazi nije tačno! ISTINA JE MNOGO STRAŠNIJA!

Navodi se da se Teheran odlučio na taj korak "na zahtev ukrajinske vlade".

Putnički „boing 737“ avio-kompanije „Međunarodne aviolinije Ukrajine“ srušio se 8. januara ubrzo nakon poletanja iz Teherana. Poginulo je svih 176 putnika i članova posade.

Tri dana kasnije je Teheran potvrdio da je sistem protivvazduhoplovne odbrane Irana greškom oborio avion, misleći da se radi o krstarećoj raketi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija