• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Tanjug

26.01.2020

20:43

INFICIRANA 2.051 OSOBA OD KORONAVIRUSA :  Direktor SZO na putu za Peking zbog  EPIDEMIJE!

Vesti

INFICIRANA 2.051 OSOBA OD KORONAVIRUSA : Direktor SZO na putu za Peking zbog EPIDEMIJE!

Podeli vest

Kineske vlasti su navele da je od koronavirusa inficirana 2.051 osoba, dok je 56 preminulo.

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanon Gebrejesus izjavio je danas da je na putu za Peking kako bi razgovarao sa kineskim zvaničnicima i zdravstvenim stručnjacima o epidemiji koronavirusa.

Gebrejesus je naveo na svom Tviter nalogu da želi da ojača partnerstvo sa Kinom u pružanju dalje zaštite od izbijanja epidemije, preneo je Rojters.

Foto: reuters

(VIDEO) OSAM OSOBA POGINULO U EKSPLOZIJI U SIRIJI! Strašna tragedija na severozapadu države, 20 POVREĐENO!

Kineske vlasti su navele da je od koronavirusa inficirana 2.051 osoba, dok je 56 preminulo.

SZO je, takođe, saopštila da su se urednici glavnih naučnih časopisa dogovorili da će podeliti bilo koji rad o novom koronavirusu sa SZO pre njegovog objavljivanja, uz saglasnost autora i da će ovo pomoći u pružanju informacija o njegovoj proceni i smernicama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija