• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.01.2020

18:08

UPOZORAVAM VAS, ZAŽALIĆETE! Šef iranske Revolucionarne AMERIMA PRETI RAZARANJEM: OBRNUĆEMO PLOČU!

Vesti

UPOZORAVAM VAS, ZAŽALIĆETE! Šef iranske Revolucionarne AMERIMA PRETI RAZARANJEM: OBRNUĆEMO PLOČU!

Podeli vest

Šef iranske Revolucionarne garde Hosein Salami upozorio je danas da će se garda osvetiti američkim i izraelskim komandantima ako SAD nastave da prete istaknutim iranskim generalima

- Upozoravam ih da se povuku sa ovog polja - rekao je državnoj televiziji iranski general Hosein Salami, upozorivši da će, ukoliko to ne učine, "definitivno zažaliti''.

U američkom vazdušnom napadu dronom 3. januara kod aerodroma u Bagdadu ubijen je najmoćniji iranski general, Kasem Sulejmani, koji je predvodio Kuds jedinice Revolucionarne garde. Pet dana kasnije, Iran je ispalio rakete na dve baze u Iraku u kom su smeštene i američke snage, podseća AP.

Sulejmanija je nasledio Esmail Gani koji je poručio da će nastaviti putem svog predhodnika.

POKUŠAO DA SE DOMOGNE TAJNIH DOKUMENATA! U Rusiji uhapšen japanski novinar zbog špijunaže

Salami je reagovao na komentare američkog specijalnog predstavnika za Iran, Brajana Huka, koje je izneo prošle nedelje na ekonomskom forumu u Davosu za jedan saudijski list.

Upitan da prokomentariše Ganijevo obećanje, Huk je za list "Ašark Avsat" rekao:"Ukoliko bude pratio sličan put ubijanjem Amerikanaca, zadesiće ga ista sudbina".

Salami je istakao da i SAD i Izrael treba da znaju da ukoliko budu pretili iranskim generalima "niko od njih neće naći bezbedno mesto" za život.

On je naveo da će reakcija Irana na stalne pretnje biti "potpuno drugačija", ne iznoseći detalje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija