• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

28.01.2020

21:17 >> 22:38

NEŠTO SE OPASNO DEŠAVA, ZEMLJA SE TRESE NA SVE STRANE! Strahovit zemljotres pogodio Kubu i Jamajku, izdato je upozorenje o cunamiju!

Vesti

NEŠTO SE OPASNO DEŠAVA, ZEMLJA SE TRESE NA SVE STRANE! Strahovit zemljotres pogodio Kubu i Jamajku, izdato je upozorenje o cunamiju!

Podeli vest

Zemljotres jačine 7,4 stepeni Rihterove skale pogodio je oblast između Kube i Jamajke u Karipskom moru, saopštio je Evro-mediteranski institut

Jak potres se osetio oko 21:10 po lokalnom vremenu.

Zasad nema informacija o žrtvama i šteti.

Epicentar potresa bio je u moru, 125 kilometara severozapadno od Jamajke na relativno maloj dubini od 10 kilometara, saopštio je Američki geološki zavod.

Nakon potresa, izdato je upozorenje o cunamiju za Kubu, Jamajku i Kajmanska ostrva.

"Opasni cunami talasi od ovog zemljotresa su mogući u zoni 300 kilometara od epicentra duž obala Jamajke, Kajmanskih ostva i Kube", saopštio je Međunarodni informacioni centar za cunami.

TRESLA SE GRČKA, ZEMLJOTRES POGODIO LEZBOS, IOS, DODEKANEZU! Za sada nema podataka o žrtvama, kao ni o tome kolika razaranja je izazvao!

Podsetimo, danas su se tresli Grčka i Turska koje je takođe pogodio zemljotres!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 4 godine

Desava se ono sto mora. Priroda se pobunila protiv covekolikih zweri koji je svakim danom unistavaju sve vise. Americki autohtoni narod Indijanci postovali su sve, zemlju koja im je bila mati i davala im vodu, hranu, zaklon, Sunce, velikog duha kao oca koji se brinuo da zemlja radja, zivotinje su lovili samo toliko da se prehrane a sta danasnji amerikanci rade? - Sta su englezi radili poslednjih vekova sirom planete? Sta smo mi kao ljudska rasa postigli od raspeca Isusa Hrista cijom se krvlju covek iskupi ali izgubi um, razium, kontrolu nad sobom, mir i ljubav? Sta smo cinili, kopali u utrobu zemlje, zatrovali rodne oranice, ciste vodne izvore, isekli ili spalili sume, polja, istrebljujemo zivotinje, ptice, pa trujemo i svoje cuvare kucice, macke? Pitate se sta se desava? - Desava se osveta prirode nad covekom a tu je priroda u prednosti. Kopajte i dalje utrobu zemlje, izvlacite plemenite rude, dijamante, naftu, gas pa se sutra pitajte zasto nestajemo. Kad zemlja prestane da radja nece biti ni nas.

SS

pre 4 godine

K9liko je samo ratova do sada bilo,nuklearnih proba,i dan danas se zemlja bombarduje i ona verovatnoo uzvraća udarac,sam da ne bude mnogo gori,a da svetski bosovi nisu ili ne žele biti svesni toga.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija