• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

06.02.2020

17:53

SILOVANA DEVOJČICA (5) U KOMPLEKSU AMERIČKE AMBASADE! Užas u Nju Delhiju, UHAPŠEN OSUMNJIČENI!

Vesti

SILOVANA DEVOJČICA (5) U KOMPLEKSU AMERIČKE AMBASADE! Užas u Nju Delhiju, UHAPŠEN OSUMNJIČENI!

Podeli vest

Indijac (25) uhapšen je zbog silovanja petogodišnje devojčice, koje se dogodilo u kompleksu američke ambasade u Nju Delhiju

Slučaj su policiji prijavili roditelji devojčice, a muškarac je uhapšen u nedelju, rečeno je iz policije za agenciju PTI.

Devojčica koja je napadnuta u subotu ujutru nalazi se u stabilnom stanju, a lekari su potvrdili da je silovana, prenosi Bi-Bi-Si.

Porodice devojčice i napadača se dobro poznaju i obe žive u kompleksu ambasade, gde im rade očevi kao pripadnici lokalnog osoblja.

Optuženi je po zanimanju vozač, nije zaposlen u Ambasadi SAD.

Američka ambasada smeštena je u maloj diplomatskoj enklavi Čanakjapuri u centru Delhija, gde se nalazi još nekoliko ambasada i drugih institucija.

"SKLONITE SE S PROZORA! "Uzbuna u južnom Londonu zbog SUMNJIVOG AUTA! (FOTO/VIDEO)

Misija je dobro obezbeđena i prostire se na preko 11 hektara i zapošljava lokalno osoblje.

Istražitelji su za „Hindustan tajms“ rekli da je napadač „namamio“ devojčicu u svoju kuću kad ju je video da se igra napolju. Njegovi roditelji bili su odsutni u trenutku napada.

Kad se vratila kući, devojčica je majci ispričala šta se dogodilo, a ona ju je odmah odvela u bolnicu, gde su lekari potvrdili da je silovana, navela je policija.

Policija je saopštila da je muškarac pod istragom prema strogom Zakonu o zaštiti dece u Indiji.

Vlada je 2018. uvela smrtnu kaznu za silovanje dece, nakon slučaja silovanja i ubistva osmogodišnjeg deteta i silovanja devojčice (16).

Prema poslednjim podacima o kriminalu u Indiji, svaka četvrta žrtva silovanja je dete, a u 94 odsto slučajeva žrtve su poznavale silovatelje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija