• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnjik

08.02.2020

10:18

(VIDEO) AMERIKANCI OBJAVILI SNIMAK KAKO UNIŠTAVAJU S-400! Izviđačko-udarni helikopter ide prema sistemu PVO, a onda EKSPLOZIJA! ŠTA JE BABI MILO...

Vesti

(VIDEO) AMERIKANCI OBJAVILI SNIMAK KAKO UNIŠTAVAJU S-400! Izviđačko-udarni helikopter ide prema sistemu PVO, a onda EKSPLOZIJA! ŠTA JE BABI MILO...

Podeli vest

Američka kompanija „Bel flajt“ objavila je animirani video-snimak na kojem se vidi kako izviđačko-udarni helikopter „Bel-360 Inviktus“ uništava sisteme protivvazdušne odbrane koji podsećaju na ruski S-400 „Trijumf“

Helikopter leti iznad planinskog predela, oslobađa se municije, a zatim se spušta niže, do šume.

Uz pomoć televizijskog sistema za navođenje, helikopter potom usmerava sredstva za uništavanje na kolonu vojne opreme, gde se nalaze sistemi protivvazdušne odbrane, koji su vrlo slični ruskim sistemima S-400 „Trijumf“. Udar uništava dva lansirna uređaja i radarsku stanicu.

S-400 je i ranije bio predmet rasprava svetskih medija zbog ugovora o snabdevanju tih sistema koje je Rusija potpisala sa Indijom, Turskom i Kinom. Prema podacima Savezne službe za vojno-tehničku saradnju, toliko je zainteresovanih koji žele da ove sisteme kupe od Rusije, da se već formirao red.

S-400 „Trijumf“ je ruski protivvazdušni raketni sistem dugog i srednjeg dometa, predviđen za uništavanje svih savremenih i budućih sredstava za vazdušno-svemirske napade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma kako da ne

pre 4 godine

ovi Amerikanci ne mogu ni Kalifornijom da lete helikopterom a da se ne sruše.

Mito

pre 2 godine

Uništavaju S-400, a pobegli iz Avganistana. Zaboravio sam Talibani nemaju S-400, pa ovaj izum nisu mogli da upotrebe.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija