• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2020

19:00

(VIDEO) NASTAVNICA BIOLOGIJE IMALA SE*S SA UČENIKOM! Procurio snimak iz učionice, SVE SE DEŠAVALO U ZADNJOJ KLUPI!

Vesti

(VIDEO) NASTAVNICA BIOLOGIJE IMALA SE*S SA UČENIKOM! Procurio snimak iz učionice, SVE SE DEŠAVALO U ZADNJOJ KLUPI!

Podeli vest

Nakon što se video iz učionice proširio društvenim mrežama, direktor škole podneo je ostavku, dok je nastavnica suspendovana

U školi u ruskom gradu Astrahan izbio je skandal nakon što su se pojavile informacije da je nastavnica biologije (35) imala seks sa učenikom devetog razreda, prenose ruski mediji. Vatru je dodatno podgrejao snimak iz učionice, na kojem se navodno vidi dotična nastavnica i učenik.

Mediji širom Rusije prenose da je momak ovim snimkom hteo da uceni nastavnicu Ekatarinu Savinovu.

Nekoliko učenika navelo je da oni osobu sa snimka ne poznaju, kao da im nikada nije ni predavala.

Osoblje u školi nije želelo da komentariše bivšu koleginicu dok je direktor škole podneo ostavku kada se snimak proširio na društvenim mrežama. 

Otvorena je istraga kako bi se potvrdilo da li je video autentičan i da li je na njemu dotična nastavnica.

Ekatarina Savinova koja se nalazi na snimku, prošle godine osvojila je pregršt nagrada, a između ostalog i nagradu za "nastavnicu godine".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija