• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/haz.de

13.02.2020

15:59

OTKRIVENO KO JE RANJENI CRNOGORAC ZBOG KOJEG JE OPSADNO STANJE U NEMAČKOJ! Pre mesec i po teško ranjen u SAČEKUŠI NA KUĆNOM PRAGU, na njega ispaljeno više od 20 hitaca!

Vesti

OTKRIVENO KO JE RANJENI CRNOGORAC ZBOG KOJEG JE OPSADNO STANJE U NEMAČKOJ! Pre mesec i po teško ranjen u SAČEKUŠI NA KUĆNOM PRAGU, na njega ispaljeno više od 20 hitaca!

Podeli vest

Crnogorski kriminalac koji je prebačen u bolnicu u Hanoveru, zbog čega je u ovom gradu opsadno stanje, je Podgoričanin Igor K. (35), blizak "škaljarskom klanu"

On je izrešetan 28. januara u mafijaškoj sačekuši nedaleko od svoje kuće u zetskom naselju Balijače i od tada se nalazi u teškom stanju.

Podsetimo, napadači su Igoru K. postavili sačekušu na pružnom prelazu nedaleko od njegovog porodičnog doma.

- Oni su znali da Igor mora tu da uspori zbog pruge. Nalazio se u svom "mercedesu" kada su napadači dojurili "golfom". Čim su se približili, počeli su da pucaju iz automatskog oružja - navodeli su tada crnogorski portali.

 

 

Kako su dodali, u Igora K. je ispaljeno oko dvadeset hitaca, a njega je nekoliko metaka pogodilo u grudi, stomak i noge.

- Nakon munjevito izvedenog napada, "golf" se udaljio i nešto kasnije je pronađen zapaljen na Kakarićkoj gori. Operativci crnogorske policije su u spaljenom automobilu pronašli i automat iz koga je pucano na Igora - preneli su tamošnji mediji.

Foto: printskrin

Prema nezvaničnim informacijama, pregledom video-snimaka i saslušanjem svedoka policija je došla do saznanja da je neposredno pre pucnjave u blizini pruge primećen džip "nisan". Navodno, u tom vozilu su bili saučesnici, koji su javili napadačima da se Igor K. približava, a nakon što je "golf" zapaljen, oni su im pomogli da pobegnu.

Inače, crnogorski mediji spekulišu da je i Igor K. upucan u ratu dva zaraćena crnogorska klana - "škaljarskog" i "kavačkog". Ranije je bio hapšen zbog zelenašenja, a na njega je već pucano 2006. godine, kada je ubijen njegov drug dok je on čudom ostao nepovređen. Njegov rođeni brat ubijen je pre deset godina. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija