• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

17.02.2020

12:31

OLUJA DENIS NASUKALA BROD DUHOVA NA IRSKU OBALU! Neverovatna priča o teretnjaku koji bez posade plovi već godinama, MISTERIJA JE ŠTA SE DESILO S MORNARIMA! (VIDEO)

Vesti

OLUJA DENIS NASUKALA BROD DUHOVA NA IRSKU OBALU! Neverovatna priča o teretnjaku koji bez posade plovi već godinama, MISTERIJA JE ŠTA SE DESILO S MORNARIMA! (VIDEO)

Podeli vest

Misterija se nadvila nad teretni brod MV Alta dug 77 metara, sa tanzanijskom zastavom, koju je Kraljevska mornarica Velike Britanije poslednji put primetila u srednjem Atlantiku prošlog septembra

Brod duhova je primećen kako pliva pored afričke obale pre šest meseci, a sada se našao na obali Irske nakon udara oluje Denis.

Teretni brod MV Alta primećen je u nedelju ujutru.

Portparol obalske straže Vaterford rekao je da je trenutna lokacija broda rezultat oluje, da su ga proverili, i da nisu nikoga pronašli na brodu. Takođe je rekao da brod ne zagađuje to područje.

Menadžer operacija za spasavanje brodova Džon Tatan tvrdi da je: "Ovo jedan od milion."

- Doplutao je čak od afričke obale, zapadno od španske obale, zapadno od engleske obale pa sve do Irske. Nikada ranije nisam video tako nešto.

(VIDEO/FOTO) OVI TEŠKO DA ĆE POLETETI! Apokalipsa u Britaniji, OLUJA DENIS POTOPILA ČAK I AVIONE

Misterija je ipak kako je teretni brod, izgrađen 1976. godine, završio plutajući po Atlantskom okeanu, a da ga niko nije prisvojio.

Prošlog septembra objavljeno je da ga je HMS Protector iz britanske Kraljevske mornarice sa sedištem u Devonportu, primetio na srednjem Atlantiku. Brod je takođe primećen 1.300 milja jugoistočno od Bermuda sa 10 članova posade u septembru 2018. godine. Veruje se da se posada spasila.

Irska obalska straža kaže da je brod sada sigurno zaglavljen na stenama, ali njegova budućnost je nepoznata. Oni su sada u potrazi za vlasnikom broda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija