• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

22.02.2020

17:52

(VIDEO) UNIŠTENI TRANSPORTERI, TENKOVI, MNOGO MRTVIH... Snimak ruskog napada koji je razbesneo Erdogana I DAO KRILA SIRIJCIMA!

Vesti

(VIDEO) UNIŠTENI TRANSPORTERI, TENKOVI, MNOGO MRTVIH... Snimak ruskog napada koji je razbesneo Erdogana I DAO KRILA SIRIJCIMA!

Podeli vest

Sirijska agencija SANA objavila je snimak kako vladine snage odbijaju žestok napad militanata u području sela Nejrab, zapadno od Sarakiba u provinciji Idlib

Na snimku koji je snimljen iz drona se vidi uništenje tehnike terorista, uključujući tenkove, oklopne transportere i vozila sa instalitanim teškim mitražljezima.

Kako je ranije saopštio ruski Centar za mirenje zaraćenih strana u Siriji, militanti su uz artiljerijsku podršku turske vojske pokušali da probiju pozicije vladinih snaga. 

(VIDEO) ŠOK SNIMAK IZ SIRIJE! DŽIHADISTA ZOVE MAJKU VOJNIKA I KAŽE JOJ DA SU MU ODSEKLI GLAVU! Evo protiv kakvih zveri se bore Rusi i Asad i koga podržavaju Ameri...

Na molbu Damaska ruski Su-24 su bombardovali njihove pozicije, što je omogućilo Sirijcima da uspešno odbiju sve napade. Centar je pozvao Ankaru da prekine da podržava teroristime.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 4 godine

Ovaj video me podseća 99 kada je nato bombardovao srbiju

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija