• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/www.mirror.co.uk

25.02.2020

07:08

PRIŠLI SU MI POLICAJCI I PITALI DA LI SE SEĆAM 3. MAJA 2007. GODINE U slučaj koji 13 godina potresa svet UPRAVO JE UPLETENA I KONOBARICA

Vesti

PRIŠLI SU MI POLICAJCI I PITALI DA LI SE SEĆAM 3. MAJA 2007. GODINE U slučaj koji 13 godina potresa svet UPRAVO JE UPLETENA I KONOBARICA

Podeli vest

Sudbina devojčice Medlin Meken koja nestala u portugalskom letovalištu Praja da Luš već 13 godina intrigira javnost, a porodica i policija ne odustaju od potrage

Policajci Skotland jarda nedavno su ispitivali britansku konobaricu o njenom bivšem dečku iz Nemačke. 

Kerol Hikmen (59) iznenadila se kada je policija ušla u njen bar u mestu Praja da Luš u Portugalu, koji samo 450 metara udaljen od mesta gde trogodišnja devojčica 2007. godine nestala na odmoru.

Tražili su informacije o dekorateru Majklu Jehleu (51), pitali su je da li ima bilo kakav kontakt sa njim, da li su prijatelji na Fejsbuku.

Dvojica policajaca u civilu pre dve nedelje posetila su bar, koji se nalazi oko 450 meatara od mesta na kom je bila Medlin kada je poslednji put viđena živa.

- Ušli su u bar i rekli kako mogu da zahvalim "Njenom Visočanstvu na poseti". Tada sam shvatila da su iz Skotland Jarda. Pitali su me da li se sećam 3. maja 2007. godine - ispričala je konobarica.

Ispitivanje koje je počelo u baru nastavljeno je u njenom domu.

- Šestorica policajaca, od kojih su neki bili Britanci, ušli su u moj stan. Rekli su mom dečku da se ne pomera dok su gledali ispod kreveta - rekla je nepoznata žena.

Kerol je rekla kako je sa njim raskinula nekoliko godina pre strašne noći 2007. godine, ali da nema razloga da veruje da njen bivši dečko ima veze sa nestankom devojčice.

"Sandej Miror" je preneo da je još jedna bivša devojka Nemca ispitivana o ovom slučaju.

Nemac je novinarima koji su ga pronašli rekao da "ne zna ništa o Medlin" kao i da nema šta da krije a da policija ima njegove podatke i zna gde živi.

Foto: AP PHOTO

Kerol se prisetila kako se pridružila potrazi za devojčicom nakon što su njeni roditelji Geri i Kejt podigli uzbunu.

Da podsetimo, oni su u noći nestanka večerali u obližnjem restoranu, a Medlin i sinove ostavili su da spavaju u sobi.

Kada je Kejt otišla da obiđe decu, videla je da je devojčica nestala.

U istrazi je drugi put pomenut "Kelli's Bar" koji se nalazi na četiri minuta hoda od apartama Mekenovih.  U noći kad je Medlin nestala, Martin Smit, iz Irske, bio je tamo sa porodicom. Dok su odlazili, ugledali su muškarca kako nosi malu plavokosu devojčicu za koju veruju da je Medlin.
Martinu je sećanje na to veče i dalje živo.

- Rekao bih da je to definitivno bilo dete. Mesto je bilo vrlo tiho u to doba godine - izjavio je Martin za "Sandej miror".

Foto: Reuters

NE ODUSTAJU Roditelji Medlin

Najnovija informacije stigle su nakon što je prvi put otkriveno da su detektivi Skotland jarda 2019. godine posetili Portugal čak pet puta.

Ništa ne sugeriše da Nemca smatraju osumnjičenim već da bi on mogao da pomogne policiji da dobiju nove informacija koje bi im pomogle u potrazi.
Tragičan i misteriozni nestanak devojčice potresao je svet, a očajni roditelji skupili su stotine hiljada dolara kako bi nastavili privatnu istragu o nestanku ćerke.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija